2008. december 31., szerda

Az utolsó napon

Ami másokat karácsonykor kerít hatalmába, azzal én ilyenkor, az év utolsó napján találkozom, és ez a nosztalgia. Kicsit mindig nehezen válok meg a régi évtől, amit már úgy megszoktam,de közben izgalommal várom az újat, hogy vajon mit tartogat nekem. Az idei évem sokak szemében nem tűnhet túl izgalmasnak. Nem voltak nagy utazások, szakmai sikerek/sikertelenségek, megoldott projektek. Az idén csak 1 projektet futtattam, és csak remélni tudom, hogy valamennyire sikerrel. Persze így visszagondolva már lehet, hogy sokmindent másképp csinálnék, de azt hiszem úgy volt jó minden, ahogy volt, mert ezek a nehézségek tettek azzá, ami most vagyok. Egyáltalán nem volt unalmas ez az év, sőt... talán életem eddigi legizgalmasabb éve volt. Azt, hogy milyen csoda egy kis emberrel tölteni a napodat, nézni, ahogy evő-alvó kis lényből tudatos kisfiúvá növi ki magát, ahogy elkezdi tanulni a világot, ahogy rácsodálkozik mindenre, ami körülveszi, szóval mindazt amit mi átéltünk ebben az évben azt nem lehet szavakkal leírni, de aki hasonló cipőben jár, az tudja mire gondolok. Az elmúlt év egyetlen percét sem cserélném el. (na jó az egyedül töltöttekből szívesen adnék valakinek) Igen, az egyetlen negatívum talán az volt, hogy sokat voltunk mi egyedül, ketten. Hogy lesz-e változás az új évben, nem tudom, de rajta van a kívánságlistámon. 
Én nem vagyok az a fogadkozós fajta, ill. a fogadalmak nálam nem kötődnek az új év kezdetéhez. Én inkább kívánni szeretek. És eddig nagyjából teljesültek is a kívánságaim. A kívánságaim szigorúan titkosak, csak utólag lehet őket közzétenni.
Hogy tavaly mit kívántam?  A tavalyi szilveszterünk úgy történt, hogy kora este beugrottak a barátaink, aztán ők továbbálltak valami mulatsába, mi pedig itthon maradtunk hármasban. Elkezdtünk valamit nézni a tévében, aminek az lett a vége, hogy a kanapén elaludtunk, Máté Feri mellkasán, én a vállán, és a tüzijáték hangjára ébredtünk fel. Sebtiben boldog új évet kívántunk egymásnak, és folytattuk az alvást, ímmár a helyünkön. De azt tudom, hogy azt kívántam, hogy legyen elég erőm az anyasághoz. Hogy teljesült-e? Nem tudom. Mindenesetre itt vagyunk, szóval nagyon talán nem rontottam el. 
 
Azt kívánom a jövő évre nemcsak magamnak, mindenkinek, Nektek, hogy legyen az új év  olyan csodálatos, amilyet csak el tudtok képzelni. Legyen erőtök, kitartásotok az álmaitok megvalósításhoz. (ide a titkos álmok is beletartoznak ám!!!! Nekem is van egy, de psssszttt!!!!!!)
 
Boldog új évet!!!!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése