2008. október 18., szombat

Autóztunk mindenfelé

Sűrű nap van mögöttünk, de jó is volt azért pedig nem csináltunk semmi extrát. Viszont sokat autóztunk. Először bementünk a Deák térre, mert eurot akartunk váltani. Mivel Feri az olaszországi munkájáért euroban kapja a fizetését, van egy csomó euronk. És most hogy válság van, és gyenge a forint, most érdemes átváltani, mert így jól jövünk ki a buliból. Plusz szerencse nekünk, hogy a válság miatt a bankok nem adnak egymásnak pénzt, így rá vannak szorulva az állampolgárok pénzére, ezért emelték a betéti  kamatokat. Na mindenzt persze nem saját kútfőből írtam ám ide le, hanem Feri tanított rá reggel, kávézás közben. Szóval beautóztunk a Deák térre. Jó volt, mert ma ugyebár munkanap volt papíron, és ilyenkor mindig olyan felmás a közlekedés, se nem szombati, se nem hétköznapi. Én pedig nagyon élveztem, rájöttem, hgoy elvonási tüneteim vannak belvárosból. 
Aztán Mekiben kajáltunk, Máté közben elaludt, nekünk pedig még kedvünk volt autózni, így most nem tescoba mentünk, hanem Auchanba. Máté nagy kópé volt a boltban, és nem ezért de kapott egy tapogatós könyvet amit azóta úgy olvas mint a nagyok. Aztán itthon főzés, Feri lement a kertbe, így ketten főztünk Mátéval. Mondjuk Ő inkább csak hátráltatott, de alapvetően jól viselkedett, elfoglalta magát. Leginkább azzal, hgoy mindenhonnan le-, és kipakolt, én pedig vissza. DE legalább nem nyűgösködött és tudtam haladni. 
Holnapra is szép időt mondanak az időjósok, így mi is valamilyen szabadtéri kirándulós programot tervezünk, de még nem tudjuk hová, aztán pedig borjúpaprikást, amit először fogok főzni, pedig nagyon szeretjük, csak eddig valahogy nem csináltam. Remélem jó lesz majd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése