2008. október 27., hétfő

7 dolog

Egy újabb blogjáték, melyre most Vikci kért fel, mégpedig, hogy osszak meg Veletek 7 dolgot magamról. Én örökké bajban vagyok az ilyen játékokkal, mert úgy gondolom elég nyitott könyv az életem, és nemcsak a blog miatt, egyébként is ami a szívemen a számon, de teszek egy próbát, hátha tudok még újat mondani.
Nos:
 
1. Örök kételyeim vannak az anyasággal kapcsolatban. Még mindig nem tudom, kellően megérettem-e erre a hatalmas feladatra, pedig Máté lassan 1 éves lesz. A kezdeti pánikom azért már jócskán leapadt, és ahogy Máté nő úgy válok én is Anyává.
 
2.  Szeretek utazni, bárhová, de ha ez tengerpartra és repülővel történik, hát akkor talán az álmaim netovábbja. De imádom a hegyeket is, főleg ősszel, kizárólag autóval szerpentinen felmenőset, de egy kellemes sétával a jó levegőn is megelégszem.
 
3. Internet, Barátok közt, és Helyszínelő függő vagyok. Internet nélkül már nem élet az életem, a BK-ból ha csak egy mód van rá nem hagyok ki egy részt sem, Helyszínelőből van olyan rész, amit már vagy 10-szer láttam, és a Grissom-os széria a kedvencem, plátói szerelem fűz Gil Grissomhoz.
 
4. Azt már mindenki tudja, hogy reggeli kávé-függő vagyok, ha nem kapom meg ébredés után 5 percen belül, az egész napom tönkre van menve. a kávézás egyébként hobbi is, imádom a hangulatos kávézókat, nyáron egy jeges kávéval, télen egy forró csokival.
 
5. Szeretek süppedős fotelban ücsörögni egy jó könyv társaságában, egy bögre meleg teával magam mellett. De napsütéses időben a teraszon ücsörögve is elvagyok a fent említett könyv és a tea társaságában.
 
6.  Szeretem a társaságot, az embereket magam körül. Szeretem a zajos szórakozóhelyeket, a füstös kocsmákat, a csendes borozgatásokat, de szeretek egyedül is lenni, (ez az ami ugyancsak régen volt már, és soká lesz újra), amikor belemerülök egy kád forró vízbe, és nem kell sietnem, aztán megnézek valami csajos filmet, aztán lásd. 5.pont. 
 
7. Végül, amire egyáltalán nem vagyok büszke, de nem tudok megváltozni: sokszor hisztis vagyok és türelmetlen, ilyenkor semmi sem jó, nem lehet a kedvemre tenni, semmi sem tetszik.
 
Ennyi! 7 embernek kéne továbbadnom a feladatot, de az már nagyon olyan lenne, mint egy rossz köremail, úgyhogy nem adom tovább senkinek, és továbbadom mindenkinek, aki szeretné Velünk megosztani 7 titkát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése