2008. október 24., péntek

Álmaim

Cuckától kaptam a felkérést, hogy osszam meg Veletek álmaimat az elkövetkező 1, 2 és 3 évre. Nos kicsit bajban vagyok, mert nincsenek nagyratörő álmaim, de lássuk csak!
1 év múlva
Máté közeledik a 2 éve felé, és az idővel haladtával rosszcsontsága exponenciálisan nő. Sétáink alkalmával taposómotorjával megállíthatatlanul száguld a játszótér felé, én pedig kényelmes tempóban követem őt a babakocsival, amiben békésen szundikál a legkisebbik Mészáros, egy tündéri kislány. A kellemes őszi napsütésben a játszótéren várjuk haza Apát, Máté falevelet és gesztenyét gyűjt neki, amiből hazaérkezvén bábukat és képeket alkotunk közösen. Este boldog mosollyal térek nyugovóra, hisz másodszülöttem menetes mindenféle gyermekkórtól és békésen alszik reggelig, én pedig másnap is élvezem a kétgyermekes anyukák boldog életét. 
2 év múlva:
Máté 3 éves, másodszülött közeledik az 1-hez.  A mindennapi életünket a móka és a kacagás tölti ki. A két hetes tengerparti nyaralásnak köszönhetően kipihent és fitt vagyok. Jobb formában vagyok mint valaha. Lakásunkat egy nagyobbra cseréltük, kétbeállós garázzsal, hogy én is be tudjak állni a Feritől kapott kis városi autómmal, amivel a gyerekeket fuvarozom babaúszásról, játszóházba. A házhoz persze kert is tartozik, amit szép zöld fű borít, már el vannak ültetve a tavszi hagymások. A kert végében lugas, és egy nagy családi hinta, ahol a kellemesen meleg őszi estéket töltjük. 
3 év múlva:
Máté már igazi nagyfiú, 4 éves. Másodszülött bölcsibe készül, mert én végre megtaláltam álmaim családbarát munkahelyét, ahol napközben a tudománynak élek, de mindig időben el tudok indulni a gyerekekért, sosem ők a legutolsók az oviban/bölcsiben. Máté a kis háromkerekűjével teper hazafelé, mi csajok gyalog követjük. Másodszülöttnek két copfba van a vörös haja, csinos masnival összefogva, és hazáig fecseg mindenféle csajos dolgokról.Jól érzem magam a bőrömben, frizurám van és csini ruhám.  Jól tudok lavírozni a családanya, a jó feleség és dolgozó nő szerepei között.  Anyagi helyzetünk megengedi, hogy nyáron nyaraljunk, télen teleljünk, Teljes az összhang. Teljes az életem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése