2008. június 17., kedd

Doktornéninél

Ma voltunk a féléves viziten. Okosan a legutóbb a rendelés végére kértem időpontot, így szinte nem is kellett várni, igaz 5 percet mi is késtünk, mert Máté persze ilyenkor alszik mint a bunda, és nem volt szívem felébreszteni, csak az utolsó utáni pillanatban. Matyi 7050g, és 66 cm. Súlyban nem gyarapodott olyan sokat, de ezt én a hatalmas mozgásigényének tudom be, viszont nő mint a répa, 6 cm-t nőtt másfél hónap alatt.
Volt a rendelőben egy igen-igen pici baba, bántás nélkül mondom, tényleg akkora volt mint egy kismacska, gondolom koraszülött volt, de nem tudtam meg többet, mert ők akkor mentek be, amikor mi érkeztünk, és utánuk mi jöttünk. De a kiszűrődött szavakból úgy tűnt minden rendben volt vele.
Matyi megint hős volt, valamiért nagyon szimpi neki a doktornéni, mert mindig mosolyog rá, most meg még fecsegtek is, nem is akart hazajönni.
Aztán bementünk még boltba, aztán pedig hintáztunk egy kicsit. Matyi már nagyon vakmerősködött, elengedett kézzel akart hintázni, persze nem hagytam, de egyre nagyobb sebességet követel. Szinte már lobog a haja:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése