2010. december 4., szombat

A hónap híre

Még csak negyedike van, de nem hiszem, hogy a hátralévő néhány hétben überelni lehetne azt a hírt, amit tegnap kaptam, mégpedig, hogy

MATYI OVIS LESZ!!!!

Mégpedig hamarabb, mint gondolhattuk volna, mivel hogy egy új részbe költöznek be, ami 13-án kerül átadásra, így annak ellenére, hogy ebben az oviban nincs beszoktatás a decemberi két hét mégis csak beszoktatás szagú lesz, mert csak délelőttre tudják őket bevenni. Így viszont Matyi is mehet akár már 16-án is, és akkor karácsony előtt még másfél hetet ismerkedhet az új helyzettel.
Elvileg várja. Aztán gyakorlatilag majd meglátjuk. De nagy mázlista amúgy, mert miután tavasszal még nem volt szó új csoport nyitásáról, így arról sem hogy bármi esélye lenne bekerülni, így miután csendesen beletörődtünk szépen rászerveztünk a jövő évre mindenféle jót, amit viszont már nem mondunk, mondhatunk (ill. Apa) vissza. Ami csak annyit jelent, hogy időnként hosszabb szüneteket fog tartani, rögtön az elsőt január közepe felé valamikor, épp mire ezt az egész ovi dolgot megunná. Ha tetszik neki, akkor nem félek attól, hogy kiszokik ezalatt az idő alatt, akkor szívesen fog menni később is, ha meg nagyon nem tetszik, akkor lehet, hogy nem is erőltetjük még ezt az ovibajárást. Majd látjuk.
De szerintem tetszeni fog neki. Legalábbis magamat ezzel bátorítom. Mert ha neki jó lesz, akkor nekem is jó lesz. A szorongásaimat, az aggodalmamat pedig majd feldolgozom valahogy, majd Milán segít:)
A legjobb, hogy nem volt még elég dolgunk, szervezni- és vásárolnivalónk erre a hónapra, nyakunkba kaptunk még egy ovikezdést is:)
Apró betűvel azért megjegyzem, hogy még 1 napot sem járt oviba, de kedden már 6000 forinttal a zsebünkben kell megjelennünk... szóval KEZDŐDIK!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése