2008. január 24., csütörtök

Nehéz nap

Tegnap szinte egész nap nyafogás volt. Nem az az eget rengető bőgés, (volt abból is, de nem nonstop), hanem csak nyugtalan volt. Feri csak 9 után ért haza Bécsből, így nem volt fürdetés. De onnantól átvette Manót. Mégiscsak használt valamit a tegnapelőtti kiborulásom? Ilyenkor el tudok menni fürdeni. Ezt imádom, mert kicsit egyedül lehetek, lazíthatok, és a zuhanytól nem hallom, a gyereksírást. Csúnya dolog tudom, de nekem is jár 5 perc sírásmentes nyugalom egy nap, nem? Meg az apjának is jár ennyi bőgés. A Dr. Hause-t így nagyjából félig tudtuk élvezni, de már ennek is örülünk. Muszáj lesz dvd-n megnézni, majd pár év múlva, amikor már nem lesznek zavaró tényezők.
Este volt még egy fél 11 -es evés, amibe szerencsére belealudt Manó, én is, és csak éjfél előtt tettem be a helyére, és aludt is 4ig. Ez a pár óra egybenalvás már úgy kellett nekem mint egy falat kenyér. Pár ébrenlevős éjszaka után szerencsére mindig beiktat Máté egy alvós estét is, így tudok regenerálódni kicsit, meg ő is.
Ma megint a küzdelemre ébredtünk, nem tudom mikor lesz olyan hajnalunk, reggelünk, hogy nem erre kell kelnünk. Pelus, evés, nyöszörgés, és most alszik. Remélem ma nyugisabb lesz. Az mindkettőnknek jobb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése