2008. január 26., szombat

Húzós nap

Hú, ez húzós nap volt, kicsit izgultam is, de minden ment simán. Délelőtt el kellett menni a Fehérvári útra, az utazóágyért, a teszveszen szereztem be. Dilemma volt, hogy menjen Feri egyedül, vagy menjünk együtt hárman. Hárman mentünk. Máté jól bírta, amíg mozgásban volt, addig aludt, de egyébként sem sírt. Mondjuk teli volt a pocak, és a pelussal sem volt gond.
Délután itt voltak Kulcsiék. Nagyon örültem hogy jöttek, jó volt kicsit dumcsizni velük. Nagyon tetszett nekik Máté, ami érthető. Főleg, hgoy a fellépőjében volt, a farmer kantáros nacijában, nagyon édes volt benne, igazi nagyfiús. Kicsit nyűgösködött, de kezelhető volt, nem zavarta a társalgást. Kapott egy medvés rugdalódzót, egy nyulas kardigánt, meg egy kisegeret, ami szép színes.
Aztán gyors etetés, peluscsere, és mentünk nagybevásárolni. Jó rég nem voltunk már, főleg én, nagyon akartam menni, mindegy hová, csak valahová. Persze aggódó anyukaként megint túlparáztam a dolgot, vittünk pelust, meg volt vészforgatókönyv, hogy ha éhínség tör ki Mátéfronton mit fogunk tenni, de nem volt szükség semmire, mert végigaludta az egész vásárlást. Olyan büszke voltam.
Most már től vagyunk a fürdésen, nagyon cuki volt előtte-közben utána, aztán volt némi nyafi, lehet, még lesz is, de most Ferivel nyugizik. Ha jobbra fordítom a feje, ott látom a két buksitojást. Gyagyások!
Remélem ebben a szellemben fog telni az éjszaka is, mert én is elszoktam már az ilyen zsúfolt programtól, nagy meg a sok embertől, pedig most igazán nem voltak sokan a boltban. Mondjuk én is jól lemaradtam az árakat illetően, csak tátottam a számat. Így jár az ember, ha 2 hónapig nem jár boltba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése