2008. január 16., szerda

Nem tudom miért van, hogy napközben elég kezelhetően viselkedik Máté, estére pedig teljesen behisztizik. Lehet, hogy a fáradtság? de hát alszik napközben. Tegnap fürdésnél megint volt bőgés, vagyis a fürdést még csak-csak kibírta, de utána aztán....., ilyenkor nem halljuk egymás szavát a Ferivel. Ölbe kell venni, csak akkor nyugszik meg, de olyan hüppögősen, mondja is, hogy hüp-hüp, nagyon édes. Éjszaka végülis jól aludt, szerencsére evés után rögtön elaludt, nem kellett vele parádézni. Tegnap jó sokat tornáztunk, mert du. jókedvű volt, és lehet, hogy valóban használ a pocijának, csak sajnos nem lehet vele mindig végig csinálni a gyakorlatokat, mert sokszor nem akarja. Szóval hiába tudom én, hogy jó lenne neki, meg babamasszázs, meg egyebek, ha ő nem akarja és csak sír. De azért minden nap próbálkozom.
Este megnéztem a Gilmore Gilrs utolsó befejező részét, teljesen meghatódtam, még a könnyem is kicsordult, bár az lehet, csak a fáradtágtól. Mostanában sokszor tudnék sírni, lehet, most jön ki rajtam a az, aminek a terhesség alatt kellett volna kijönnie, hogy minden reklám alatt bőgök. Filmnézés közben ott szuszmákolt mellettem a két buksimanóm, az egyik mellettem, a másik az ölemben. Nagyon aranyosak voltak.
Ma szerencsére sokáig aludtunk, aztán evés, és Máté vissza is aludt. Így már kész a mosás, az ebéd, kicsit olvastam is, és lehet, hogy még vasalok is amíg lehet. Ilyenkor minden percet értékessé kell tenni:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése