2012. október 25., csütörtök

Maratoni Marcialvás

És igen, igen, igen!!!!! Marci egész pontosan a 11-dik hétfordulóját egy akkora alvással ünnepelte, hogy csak na. Azaz este 8 körültől reggel 3/4 6-ig aludt ébredés nélkül. És lehet hogy még tovább is aludt volna, de Milán akkortájt jött át mellém, és én akkor kezdtem el érezni, hogy szétfeszülnek a cicijeim, ezért szegényt az első nyösszenésre kikaptam az ágyból, és felcsatlakoztattam. 
Mondjuk nem hiszem, hogy ebből rendszer lesz, mert a nagy alvást megelőzte egy full nonstop nyűglődős nap, amikor aztán tényleg semmi nem volt jó, és gyakorlatilag csak azt a néhány percet aludta nap közben, amíg kocsiban volt, és Mátéért jöttünk-mentünk, úgyhogy gondolom ez teljesen lemerítette. 
Annyira, hogy még ma is gyakorlatilag egész nap aludt, napközben is lehúzott egy jó hatórás szunyát, ennek egy részét ugyan séta közben ejtette meg, és egyszer evett is közben, mikor hazaértünk, de aztán nyikk nélkül aludt tovább, és ébresztenem kellett , mikor menni kellett az oviba. 

Szóval ezen is túl vagyunk. Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz a következő ilyen maratonalvós bejegyzésem. Nem lepődnék meg ha hónapokat kellene rá várni :)

2 megjegyzés:

  1. :)))))))) nekünk akkor volt ilyenünk Bigivel, amikor 24 órát idegenben töltöttünk (lagziban voltunk nyáron). sem előtte, sem utána. és akkor sem én élveztem. :)
    De én drukkolok a folyamatoshoz! :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos nem lesz folyamatos. És ha az az ára egy átaludt éjszakának, hogy előtte nonstopkínlódik egész nap, akkor inkább ne aludja át. De mivel eddig egyik gyerekemnél sem fordult elő ilyen még véletlenül sem ebben a korban, ez mindenképpen szót érdemelt:)

      Törlés