2012. október 19., péntek

Alvósképek

Mert még mindig a kedvenceim, és mert olyan jó nézni őket amikor alszanak. Ha meg már nézem, akkor ha tudok, akkor lövök 1-2 képet is. Mert ilyenkor (is) olyan szépek. És ilyenkor még csendesek is:)

Kisbékám:)

Milán, aki csak Simikével volt hajlandó elaludni:)

De elalvás előtt még eldúdolta neki ezt a dalt, ami az egyik kedvence, persze nem végig, leginkább az elejét, aztán meg részleteket, szavakat, amikre emlékszik.  És ráadásul a ZsebiÚr helyett SimiUrat énekelt. Ilyenkor különösen meg tudnám zabálni:)


7 megjegyzés:

  1. Imádom azt a puszilgatni való pofit és talpacskát... A Milános kép is nagyon édes :) Hasonló együtt alvós van nekünk is amikor Marci 1 hetes volt :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cukik!!! Milyen édes Milán, hogy csak Marcival alszik el :)))) az alvós képeket én is imádom, épp tegnap este is készítettem párat Marcelröl, ahogy a két nyusziját fogva aludt, annyira békés, annyira szeretnivaló, legszívesebben mindig odakucorodnék mellé :)))
    Szép 7végét Nektek, sok puszi Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg mindig szétpusziznám őket alvás közben:) de hát nem lehet, mert ugye akkor felébrednek, és oda az idill.
      Nektek is szép hétvégét:)

      Törlés
  3. milyen kis pufók kölyökgólyátok lett SimiÚr személyében! :)

    cukik, kicsik-nagyok egyaránt! :)

    VálaszTörlés
  4. A Pufifánk a tökéletes kifejezés. Imádnivaló, még én is étvágyat kaptam hozzá! :)))) Egyébként én is imádom "bámulni" őket, gyönyörködni bennük, amikor alszanak, talán mert akkor tartósan egyhelyben vannak? És csönd is van? Lehet. :)) Puszi: Erika (Réka+Zalán)

    VálaszTörlés
  5. Ó, egyem meg azt a beleharapnivalóan édes kis pofikáját:-)
    Milánka pedig nagyon aranyos, látod, hogy ő is szereti a kistesót, nem csak Máté!

    VálaszTörlés