2008. március 20., csütörtök

Új szokások

Lassan rendeződni látszik a malac ügy, tegnap már nem volt visítás, pityergés sem nagyon. Bár hétvégére megint hideget mondanak, meg mindenféle rémséget, de talán a mostani időjáráshoz képest nem lesz annyira drasztikus a változás, és nem rontja el a húsvétunkat.
Már harmadik napja tart, hogy este Máté úgy kidől, hogy a fürdésidőt is alig bírja ki ébren. Tegnap már majdnem elaludt a vízben. Nagyon édes volt. Most már olyan mókákat levág a kádban, hogy én csak szakadok a nevetéstől. Mostanában szokása lett, hogy jakuzzit csinál a vizéből, (belepukizik), és nagyot nevet utána. Ergyelőre még hang nélkül, de remélem most hamarosan hallunk egy nagy mátékacajt is.
Aztán most már kezdi felismerni a játékait. Minden nap van egy új kedvence, tegnap a Kulcsiéktól kapott egér volt, amit próbált beletömködni a szájába, több-kevesebb sikerrel. Mindenesetre az egész egér úszott a nyáltól.
De a kedvencem a tegnapi napban az volt, amikor hasra fektettem a szőnyegén, és ez a gyagyás elaludt játék közben. Annyira aranyos volt, hogy legszívesebben össze-vissza puszilgattam volna. Ehelyett gyorsan kivasaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése