2013. március 6., szerda

Már kétszer is megtörtént...

... és ami már kétszer megtörtént, és előreláthatóan a jövőben még többször is meg fog, akkor arra már nyugodt szívvel mondhatom, hogy szokássá vált.

Az egyik ilyen, hogy a hétvégi bevásárlásaink alkalmával a Nagyok bemennek az üzlet játszóházába, ahol ingyen és bérmentve vigyáznak a gyerekekre míg mi vásárolunk. Néhány hete volt az első alkalom, mert elvileg 3 éves kor az alsó határ, de szerintem nem veszik ezt olyan komolyan, mert eddig sosem kértek semmilyen igazolást. Vagy most már simán kinéz Milán 3 évesnek, és ez meg sem kérdőjeleződik senkiben.
Szóval emiatt a korhatár miatt mi csak néhány hete próbáltuk ki, mert már nagyon-nagyon elegünk volt abból, hogy teljes létszámmal vonulunk a nagybolt sorai között, és ha nem is voltunk együtt, akkor is 4-5 sornyira be tudtam azonosítani hang alapján, hogy hol lehetnek az enyéim. Meg hát a gyerekeknek sem egy nagy buli a lisztes és a felvágottas pult között elütni az időt, valljuk be. Így aztán azt mondtuk, lesz ami lesz, besöpörjük őket a megőrzőbe. Milán először nagyon nem akart bemenni, még Mátéval sem, előadott egy közepes erősségű hisztit, de aztán csak betoltuk, és csodák csodája, mire a cipő lekerült róla, már azt is elfelejtette, hogy a világon vagyunk, már a szemközti játékos polcon volt a szeme, sírásnak nyoma sem volt. 
Másodjára a múlt hét végén voltak bent, és ez alkalommal már egyenesen Milán vetette fel a dolgot, hogy majd bemennek a játszóházba. És így is lett, régi ismerősként masíroztak be, mint aki ide jár haza, vették le a ruhájukat, kettőt intettek és már ott se voltak. 

Egy kívülről, üvegen keresztül készült telefonos lesifotó. Középen Milán, a polc előtt csíkosban Máté:


Első alkalommal folyton a hangosbemondón volt a fülem, hogy mikor hívják Mészáros Milán szüleit a játszóházhoz, de nem hívtak. Másodjára már meg sem fordult a fejemben. Jól elvannak ott, van egy csomó féle játék, olyanok is amikkel máshol nem találkoznak, és itthoni kedvencek is, mint pl. a favonat. A múltkor mikor mentünk értük egy hatalmas legós dobozban voltak benne mind a ketten vállig :) Kell ennél több??? De lehet rajzolni is, meg lehet mesét is nézni akár, szóval tényleg jó.

A másik dolog pedig az, hogy már 2-szer voltam a közeli fitnessteremben tornázni!!!! Tadammmm!!!! És annyira, de annyira jó, és olyan jól esik, hogy félő, hogy teljesen a rabja leszek megint, csakúgy mint évekkel ezelőtt. Szombaton voltam először, tegnap este másodjára, de már most azt nézegetem, hogy mikor tudnék  menni legközelebb. Nagyon élvezem. És mivel csak elkezdeni nehéz, aztán folytatni már sokkal könnyebb, így remélem hogy nem is fog ez megváltozni, és nyárra visszanyerem a kislányos alakomat :- P Hehehe:) De leginkább a csüngőshasamtól szeretnék megszabadulni.

7 megjegyzés:

  1. Hajrá, hajrá, de ügyi vagy! :))

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy! Ez melyikben van egyébként? (Ha nem publikus, de elárulnád, privátban is jöhet;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint a játszóház?
      az a fóti corából lett auchanban. és csak hétvégén.

      Törlés
    2. Igen, ez volt a kérdés. Köszi:)

      Törlés
  3. Hát ez nagyon jó :)
    Nálunk nincs ilyen :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mármint játszóház vagy fitnessterem?

      Törlés
    2. Ilyen fajta játszóház. Falun mondjuk semmi, városban egy játszóházról tudok, inkább baba-mama klub, de ott minden második szavuk a pénzre utal, ezért is hagytam inkább, mert bérlet lenne, mi meg nem járunk annyit a város felé. fitness, az talán van is, csak a közelébe nem mertem menni, mert megesz :D Majd ha nagyobbak lesznek, itthon kicsit beedzek, aztán merészkedem arrafelé.

      Törlés