2009. augusztus 7., péntek

A titok...

...az még mindig Titok. De annyit tudunk, hogy egy tökéletesen fejlődő, uh-t végző doktorbácsi szavaival élve "jófej" kisbaba lakik odabent, aki élénken mozog, DEEEE szigorúan csak összezárt lábakkal.Szóval nemet illetően nem lettünk okosabbak, de tudjuk, hogy remek AFP-vel rendelkezik, hogy mindene a helyén van, hogy szép a gerincvonulata, kerek kis buksija, hosszú combjai,  teli pocakja,  (pont mint a pontpontvesszőcskében, kicsi nyaka, nagy pocakja) már alig fér egy egyben a képernyőn, és hogy makacs és akaratos, és már most az van, amit Ő akar, és jusztse mutatja meg, hogy kisfiú-e vagy kislány. Ezen jellemzők alapján tipikus NŐ. 
Számosítva Kistesó paraméterei:
BPD(koponya haránt átmérője): 43.5mm
AD1(gerinctől a hasfalig a poci): 40.1mm 
AFP: 1.16 MOM, 40.5 ng/ml
OFD(koponya hosszanti átmérője): 55.3mm
AC(pocakkerület):131.7mm
HC(buksikerület):156.3mm
FL(combcsont): 28.5mm
Becsült súlya: 254gramm
 
Méretei szinte milliméterre azonosak Matyi hasonló korabeli  méreteivel, ezek alapján egy hozzá hasonló Buksitojásra számíthatunk.
A vizsgálat amúgy az enyhe késésre való tekintettel, (nem mi késtünk, ők voltak elcsúszva), eléggé futószalagosra sikerült. Talán ezért is nem sikerült magamutogatásra bírni Legkisebbünket, talán egy-két pocakpöckölésre reagált volna, na de mindegy. A lényeg, hogy minden rendben van Vele. 
DEEEE, az utolsó kimerevített búcsúfotón nekem nagyon huncutul csajosnak tűnt. De lehet, hogy már csak beképzelem. 
Most várjuk a következő találkozást a doktorbácsival, hátha a vele kialakított bizalmi viszony majd megmutattatja a megmutatnivalót. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése