2009. augusztus 3., hétfő

Ami sok az sok

Nem mondom, szeretem én a meleget, csak nem bírom. Én, aki egyébként sem vagyok annyira nyár fun, napról-napra nehezebben tűröm a hűséget. Kintre már csak alig-alig merészkedem, utálom, hogy bármit veszek fel, mindenképpen melegem van. A lakás kezdi nálam megütni az elviselhetetlen szintet.Most 28 fok van, de tegnap este 29 volt. Ilyen melegben én már nem tudok aludni, és ventillátor mellett sem, mert az is zavar. Külön öröm, hogy Kistesólakot már ki kell párnázni az esti alváshoz, ami pluszban melegít. Hajnaltájt, olyan 4 körül már jó lenne, akkor tudnék nagyot aludni, de mire épp jól aludnék, addigra Matyi kezd ébredezni, és nincs apelláta, fél8-8 körül indulnia kell a napnak, nekem ez a pár óra háborítatlan alvás úgy látszik, most már nem elég. Matyinak is melege van, a nappali alvásai a minimálisra csökkentek, gyakran már az 1 órát sem ütik meg, éjszaka aludna szegény, de csatakos, forgolódik, keresi a helyét, keresi a hűvöset, amit nem talál.  Szenvedünk! 
Tegnap egész nap plázáztunk, hogy kellemes hűs levegőt érezzünk magunk körül, és összekötöttük persze az aktuális vásárlással és nézelődéssel. 
Én már lassan képtelen leszek mindenre, fáradt vagyok, és emiatt ingerült, és ezt Pocaktesó is érzi, pocakkeményedéssel jelzi, hogy hékás, nyugi.
Kellemes 25 fokot akarok! Maximum! Farmert szeretnék hordani egy lenge hosszúujjas pamutfelsővel! Érdekes, hogy sosem szerettem a nyarat, talán még kisgyerek koromban igen, de aztán már inkább nem, és az ellenszenvem az idő előrehaladtávalcsak nőttön nő. 
Szerdán az internet szerint 23 fok lesz. Már várom. Pedig valószínű fejfájással fog rámköszönteni a hirtelen lehülés. De hogy nekem semmi sem jó!?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése