2008. május 28., szerda

Fél siker

Feri ma csúsztatott, és el akartuk intézni az okmányirodában Matyi útlevelét. Persze nem sikerült, mert kiderült, hogy ma csak előjegyzésesek vannak, menjünk vissza holnap. Kicsit még aggódom a holnap miatt is, mert Matyi még nem tud önállóan ülni karfa nélküli széken, de remélem hogy hátulról azért lehet majd tartani. Már csak az a kérdés, hogy milyen arcot fog vágni. az biztos, hogy mókás lesz.
Azért nem volt teljesen haszontalan a nap, mert elvittük a fényképezőgépet a szervízbe. Először egy hozzánk közelebbibe mentünk, de onnan elkültek bennünket, hogy az újabb gépeket (a miénk 3 éves, nem gondolnám annyira újnak) csak a Somogyi Béla utcában javítják a Blahánál. Ez az egy hely van az egész országban ahová a Canon gépeket lehet vinni. A fickó jól ráparáztatott bennünket, hogy a javítás bizony drága lesz, éppen a monopolhelyzet miatt. Átmentünk a Blahához. Mondtuk, hogy mi a baja, a nő nézegette, piszgálgatta egy szemöldökcsipesszel, nem sikerült neki, elvonult valami paraván mögé, majd visszajött, és közölte, hogy nagy szerencsénk volt, mert csak kiakadt valami, amiatt nem záródott be a szeme. Szerencsére nem kell cserélni. Egyébként a csere 4700 Ft-ba került volna, plusz gondolom a munkadíj. Így nem fizettünk semmit. És jó a gépünk.
Azóta itthon ülünk, bevackoltunk a leghűvösebbnek gondolt szobába, de még így is nagyon melegünk van, nekem legalábbis, de szerintem Máténak is. Már előre félek mi lesz velünk nyáron, mert tavaly is nagyon gáz volt itthon, amikor a szobában 38 fok volt, kint meg 40 akárhány.
Matyi kidőlt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése