2014. március 31., hétfő

Hát persze hogy négyesmetrózós

A hétvége kapcsán mi másról is írhatnék, mint a négyesmetróról. Ez tartotta lázban a várost, mindenki erről beszélt, mindenki ment vele egy darabon, vagy végig, aki csak akart. Igen, mi is :) 
Mi vasárnap délelőtt csapódtunk be a tömegbe. Rengetegen voltak, egy jó kis hétköznapi csúcsnak is elment volna az embertömeg. De nem volt egy szavunk se, hiszen mi is ott voltunk, mi is növeltünk a bámészkodó tömeget. 
Hogy ne csak a céltalan metrózás legyen a programunk, nem is az volt, egyszerűencsak  olyan lehetőségeket kerestünk, hogy mehessünk négyesmetróval. Így találkoztam szembe a 2. belvárosi sajtfesztivállal, vagy valami hasonló néven futott, a Bálnánál. Mivel még a Bálnát sem láttuk belülről mióta sikerült átadni, remek programnak bizonyult. És az is lett. 
Elnégyesmetróztunk a Fővám térre, a ragyogó napsütésben végigsétáltunk a közgáz előtt a Duna parton, bámultuk a vizet, a hajókat, a hidakat. Jajjjj, annyira szép z a város! És a tavaszi napsütés nagyon jól áll neki. 

A Keleti

A fiúk Négyeseznek

Marci átaludta




A Bálnánál végigsétáltunk a kirakodóvásáron, ettünk egy lángost. Közben Milán balhézott, hogy felülhessen egy bébikörhintára. Nem ült fel, bár eléggé duzzogott. Szerencsére sikerült egy limonádéval kiengesztelni. 

Ilyen fain kis sajtpultok is voltak többek között.
A Bálna belseje
Mivel fagyit ígértünk a skacoknak, (kard és pajzs helyett :)), és mivel otthelyben nem volt fagyis, de még csak a közelben sem, ezért elmentünk egészen a Kálvin térig, ahol végül a Ráday utcában sikerült egy jó kis kézműves fagyikimérést találnunk, ahol nem csak isteni finom, de egy egész tisztességes adag fagylaltot kaptunk a kezünkbe. 


Fagyi után pedig újra Négyesre pattantunk. 

Szerintem nagyon futurisztikus


És hogy az óraállításról se feledkezzek meg, számunkra nagyon üdvös volt ez a csúsztatás, mert végre nem kell fél 6-kor ébredni :) Sőt, Marci vasárnap reggel fél 8-ig durmolt, ami szerintem még sosem fordult elő a fennállása óta.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése