2013. szeptember 25., szerda

Rajzok

Vannak időszakok, amikor rákapnak a rajzolásra. Ez a mostani is egy ilyen. Reggel, ébredés után, ovi előtt, még összedobnak egy rajzot. Este, vacsora után, fürdés előtt ugyancsak. Milán is egyre inkább ráérez, és napról-napra ügyesebben rajzol embert, házat, fát. Olykor virágot is, és űrhajót, meg repülőt. Ezeket Mátétól lesi el, mert mifelénk nem madarak repülnek a levegőben, hanem repülők meg űrhajók. (Mondjuk van is benne egy kis igazság:)
De mutatom az elmúlt heti alkotásokat.
Ez Milán egyik első emberábrázolása. Egyébként Apát rajzolta le. Szerintem szuper. Minden rajta van, aminek ott kell lennie, van szeme (de még milyen:)), szája, haja, füle, és még keze is. 

Aztán rajzolt egy családi képet is. Kicsit összevissza, mert először házat kezdett el rajzolni, amit el is kezdett színezni barnára-pirosra, majd meggondolta magát, fordított a papíron és inkább minket rajzolt le. Az ufószemű család :) Végül még este visszatért a rajzhoz, és befejezte a ház színezését, de azt már nem fényképeztem le, szép piros lett. Milán egyébként simán egymás tetejére is rajzol, ha félúton meggondolja magát, ahogy látható is, aztán csak legyen, aki kibogarássza, hogy mi mi akar lenni:)


Máté horgászós-tevés-sünös rajza:


Az örök sláger ház-autó-repülőgép. És a sarkába odaírta, hogy MÁTÉ.

Ez pedig egy módosított verzió,  virágokkal, és feldíszített autóval.Imádom, amikor ilyen szépen kiszínezi a rajzait.


4 megjegyzés:

  1. Máté-Zizi tök egyforma emberkét rajzol :)
    Kíváncsi vagyok a tervezgetős részre ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezt biztos anyai ágon örökölték :)
      ;-) Előbb-utóbb mindenre fény derül :)

      Törlés
  2. De jó rajzok! Máté horgászós tevés sünöse különösen tetszik. Milán emberkéje is nagyon profi.
    Épp a napokban tünt fel, hogy az én két manóm mostanában nem rajzol... :-(

    VálaszTörlés