2012. november 18., vasárnap

Labirintusos

Máté egy ideje rákapott a feladatlapozásra. Így aztán újra előkerültek az ilyen-olyan foglalkoztató füzetek, és azokból válogatja ki azokat a feladatokat amiket szeret. Szereti például a különbségkeresőseket, a vonalvezetősöket, meg a jobbra-balra-kisebb-nagyobb jellegű feladatokat, no meg a számolósakat. 
De a legeslegjobban a labirintusokat szereti. Ezért kerestem neki egy csomót az interneten, és azokkal ügyködik, amikor csak eszébe jut. Lehet ez akár korán reggel, még reggeli előtt, pizsamában :) Oviba indulás előtt még bemelegít egy-két labirintussal. 
Természetesen az egyszerűbbekkel kezdtünk, de most már az egész bonyolultakkal is elboldogul. Általában csak úgy leül az asztalhoz, megcsinál kettőt-hármat, és hozza hogy nézzem meg, szóval abszolút rá van bízva, hogy melyiket csinálja.
Egyelőre innen és innen nyomtattam nekik labirintusokat.

4 megjegyzés:

  1. De ügyes :) Zozi is imádja a labirintusokat :) köszi a tippeket, már párat ki is nyomtattam neki. Ha pedig útközben vagyunk akkor a telefonomra telepített labirintusossal (aTilt) játszik hihetetlenül ügyesen.

    Derekad jobb már kicsit?

    VálaszTörlés
  2. Réka is nagyon szereti a labirintust, a kedvence minden feladatlapos cuccból. :)

    VálaszTörlés
  3. Nézd, egy aranybánya :D
    http://www.printactivities.com/Mazes/Shape_Mazes/

    VálaszTörlés