2011. szeptember 5., hétfő

Népligeti séta

Mivel remek strandidőt ígértek a hétvégére, én már hétközben is arra készültem, hogy majd hétvégén elmegyünk valahová fürdeni, idén nyilván utoljára. Szombaton Matyika maratoni alvása miatt erre nem került sor, mert mire felébredt, és mire összekészültünk volna és mire elindultunk volna már nem lett volna értelme elindulni. De hogy ne maradjunk otthon a nyári melegben, elmentünk a Népligetbe, ahol a hétvégén tartották a Szeptemberfeszt nevezetű rendezvényt, ami a rengeteg koncert mellett vásárt, és gyerekeknek való vidámparkot és ugrálóvárat is ígért.és gondoltam hátha lesz ott valami jó dolog a mi gyerekeinknek is.
Persze mire kiértünk, addigra pont csúcsidő lett, és jó sokan lettek, és mivel a fiúk ragaszkodtak ahhoz, hogy motorral jöjjenek így nem vettünk részt semmilyen megmozduláson, csak mentünk, mentünk, a színpadok előtt bele-belehallgattunk egy-egy koncertbe, és próbáltunk átjutni a liget túloldalára, ahol már nem volt olyan sok ember, és tudtak a fiúk ralizni.
A fiúk remekül szlalomoztak a lábak között, nem mentek neki senkinek, és nem is taposták el őket, szerencsére, de ez lehet hogy csak azért van, mert az igazán zsúfolt helyeken a fűre húzódtunk.


Végül a programozásból csak egy jó kis séta lett, de nem bántuk. Pláne, hogy az autó felé tartva belecsúsztunk egy Fásy Mulató megakoncertbe, amit inkább nem minősítenék....
Félúton hazafelé már teljesen be is sötétedett, ami Máténak nagyon tetszett:) Amióta  a tüzijátékon voltunk mindig teljesen odavan, ha este megyünk valahová, az neki maga a csoda, és úgy ragyog a szeme, és mindig rácsodálkozik a kivilágított házakra, meg hogy minden autónak világít a lámpája!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése