2011. szeptember 7., szerda

Megtört a jég

Tegnap volt az első nap, amikor végre SIKERÜLT Máténak aludni az oviban!!!!!!!
Olyan ügyes volt, és olyan büszke vagyok rá!!!!
Remélem most már nem lesz többet gond az elalvással, mert látszott rajta, hogy nagyon kellett neki a délutáni pihenés. Hétfőn délután nagyon elviselhetetlen volt, folyamatosan nyávogott, vagy ha azt nem akkor meg aggresszívoskodott, ami alapvetően nem jellemző rá. Tegnap viszont látszott rajta, hogy kipihent. Kisimult az arca, mosolygós volt, és normálisan lehetett vele beszélgetni, ami az elmúlt napokra nem igazán volt jellemző. Pedig nagyon szeretek vele beszélgetni, olyan aranyos, ahogy meséli a kis kalandjait:)
Jó lesz ez így, még ha voltak is az első 2 nap után kétségeim, és már azon gondolkoztam, hogy valahogy mégiscsak kitalálok valamit, hogyan tudna hazajönni ebéd után. És bár nagyon nehéz a szívem, mert olyan hosszú az az idő, amíg Matyika nincs itthon, és olyan rövid a délután amit együtt tölthetünk, de azt látom rajta, hogy jó neki az oviban. Kiegyensúlyozott, barátkozó, és sokkal jobban leköti, mint ahogy én le tudom itthon kötni.
Nem mellesleg Milán pihenése is nyugodtabb, tegnap pl. több mint 3 órát aludt, ami nem igazán szokott megtörténni ha mind a ketten itthon alszanak.
Két simára aludt gyerekkel pedig bármit lehet csinálni délután:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése