2009. március 11., szerda

Ne keressétek!

Ha valamelyikőtök esetleg a fogtündér felbukkanására vár, akkor üzeni, ne várjátok, késni fog. Nem nincs semmi baja, jó egészségben van, csak épp nálunk időzik ezerrel. 
Az úgy volt, hogy kb. két hete írtam, hogy Matyi szenved a bizonyos kilencediktől, (bal alsó őrlő).Ami közben tizedikké degradálódott, mert  közben egy szemfüles jobb felső őrlő egy óvatlan pillanatban szabálytalan előzéssel ugyan, de beért kilencediknek. A régebbi kilencesnek gondolt, ami ímmáron 10-es csak jó pár nappal a csúfos vereség után ért célba. 
És a versenynek még nincs vége!!!! Hisz még csak félidőnél tartunk! Hátra van még 10 versenyző. Eddig még nem dőlt el, melyik esélyes a 11-es számra. De nagy a versengés. Hogy honnan tudom? A dagadt íny, az étvágytalanság, a fogyó dentinox mind erre utalnak. Szerencsére még nincs nyűglődés, nincs éjszakai nyafogás. De fogtündér dolgozik, nagyon elfoglalt, és türelemre int minden további munkája iránt  érdeklődőt, ígéri, ha itt bevégezte mindenkire sort fog keríti, és fog nem marad az ínyekben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése