2009. március 14., szombat

Margitszigeten

Tegnap Feri szabadnapos volt, így minden olyat, amit egyébként ma csináltunk volna, már tegnap elintéztünk, mint pl. vásárlás, Matyinak cipővétel, Ikea. Ezért különösen jól esett, amikor reggel szép tavaszi napsütésre ébredtünk. Felvetődött, hogy menjünk Visegrádra, mert hogy azt álmodtam, hogy ott voltam, és jó lett volna hinni, hogy az álmok valóra válnak. De aztán indulás előtt 2 perccel én voltam, aki lefújta Visegrádot, mert nem volt kedvem annyit autózni, minél hamarabb érezni akartam az arcomon a friss tavaszi napsütést. Így lett a kirándulásunk színhelye a Margit-sziget.
Régen nem jártunk már ott, nem esik útba, a Városliget sokkal közelebb van hozzánk, ha zöldet akarunk látni magunk körül. Engem már a városban autózás is lázba hozott, ilyenkor mindig úgy érzem, hogy hiányzik a belváros, a körút, a Dunapart, a nyüzsgés, de aztán hazaérve jó a érezni a csendet magam körül. Matyi egy bőséges szundival indította a szigetelést, nem bántuk, így volt egy kis "szabadidőnk", nem volt más tennivalónk, mint róni a köröket, tolni a babakocsit, és nem törődni semmi mással, és senki mással. Aztán mikor Máté felébredt a kis Vadaspark felé vettük az irányt. Matyit szemlátomást jobban  érdekelték az állatok, mint a legutóbbi állatos kirándulásunkkor Budakeszin. Érdeklődve nézte őket, ha valamelyik odajött a rácshoz, csupa mosoly volt az arca. Lassan sor kerülhet a nagy Állatkert látogatásra is.
A sétát egy cukrászdalátogatással koronáztuk, ahol mindenki megkapta ami jár, még Matyi is, aki úgy elvarázsolta a cukrászkisasszonyt, hogy egy kistányérnyi keksszel ajándékozta meg, amit Matyi jóízűen el is rágcsált.


Közlemény: van 2 ingyenjegyem márc.22-re a Babymarkt bababörzére, ha valaki szeretne elmenni, szívesen odaadom, mi nem leszünk a városban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése