2008. február 15., péntek

Máté 2 hónapos

Hát újra eltelt egy hónap. Rohamléptekben telik az idő, és Máté nő mint a répa. Már 5 kiló, és nem tudom, hány cm, de szerintem olyan 57 körül lehet, amennyire meg tudtam mérni. De a fürdőkádját már csaknem végigéri, ha kinyújtózkodik, és elkezdte kinőni a ruháit, az én bánatomra. (Volt néhány kedvenc darabom, amit már nem tudok ráadni) A baj csak az, hogy a meglévő 62-esek pedig még elég nagyok rá, szóval most kicsit megcsappant a ruhatárunk.
Tegnap megnézegettük Máté eddigi életéről készült legszebb fotókat, amiket elő is hívattunk már rég, most feliratoztam őket, és közben csodálkoztam, mennyit nőtt és okosodott a mi pici fiunk. most már rendgeteget mosolyog, igazán kommunikatív lett, egyre több olyan hangot ad, amit eddig nem, (pl. gő, ez most a legújabb) és módfelett szórakoztató.Beszélget az állataival, és velünk is, de amikor le akarom videózni azt rögtön észreveszi, és nem mond semmit. Ugyanez van, ha a mosolyát szeretném megörökíteni, akkor is abbahagyja, és csodálkozó, kerek szemekkel bambul rám. Nagy ravasz, mert akkor rakja tele a pelusát, amikor éppen tisztát kap. De a pelus nélküli pisilésről egyelőre leszokott, az én nagy örömömre, volt, hgoy 4szer is komplett ruhacserét kellett végrehajtani rajta pisi miatt.
Sajnos a hasonfekvést még mindig nem szereti, de becsülettel hasra fektetem minden nap, ami persze sírásba fullad, de az alatt a kis idő alatt szépen tartja a buksiját.
A szeme elkezdett világosodni, de még mindig kék, a haja hol több, hol kevesebb, de ahol van, ott nagyon nő. Van bennünk egy kis para, hogy vörös lesz a gyerek, de én még nagyon reménykedem, hogy ez még megváltozik. Valahogy nekem furcsa egy vörös fiú (mindig az a szám jut eszembe, hogy "vörös hajú, szemüveges", erről meg az a VEN, amikor Svensson volt a rektorjelölt, és erről meg egy csomó minden, amit most azért nem írnék le, ez mégiscsak a Máté hónapfordulós összesítése)
Itt sajnos most abba kell hagynom, Máté követeli azt ami neki jár, és követelésének hangot is ad:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése