2016. június 10., péntek

Ovis kirándulás a Tarzan parkba

Szerda délelőttre Milánék kirándulást terveztek a Tarzan-parkba. Mi még nem voltunk ott sosem, de mindig terveztem, hogy majd egyszer elmegyünk a fiúkkal, de Marci kicsisége miatt mindig tolódott. A hely tulajdonképpen egy nagy játszótér, de pont olyan, ami igazán hiánypótló szerintem nem csak mifelénk, hanem úgy általában, vagyis telis-tele van mindenféle várakkal, hajókkal, indákkal, ahová fel lehet mászni, át lehet mászni, és persze jóóó magas csúszdákban végződnek ezek a várak. Szóval igazán nagyfiús hely, meg nagylányos is persze. Lehet mászni, mászni, mászni, kapaszkodni egyre feljebb. Nagyon-nagyon jó! A dolognak csak annyi a szépséghibája, hogy fizetős a hely, ( nemolcsó) és a jegyek 4 órára szólnak. 
Van egy vizes blokk is, ahol fürdőruhára vetkőzve lehet spriccelni, vízsugárban szaladgálni, de ezt most kihagytuk az ovisokkal, mint ahogy kihagytuk a homokbányás sárbandagonyázást is, erre most nem nem voltunk igazán felszerelkezve. Ezt a sarazást pedig bizonyára nagyon élvezték volna :) 
De így is nagyon élvezték. 

Jó sok csoport volt, néha össze is keveredtünk egyikkel-másikkal, de a gyerekek mindig nagyon szépen betartották a szabályokat, és a megbeszélt játékokon maradtak, nem mentek el máshová, nem kóboroltak, és mindig mindegyik jött szépen táskátvenni, sorbaállni amikor szóltak nekik az óvónénik, hogy "Csillag csoport sorakozóóóó!" Szóval nagyon ügyesek és szófogadóak voltak! 









Sokkal, sokkal több időt el lehetett volna még itt tölteni, mint amennyire most lehetőségünk volt. Mivel a hely csak 10-kor nyitott, így nem is tudtuk még azt a 4 órát sem kihasználni, ami a jegyhez járt. De a gyerekek így is nagyon élvezték, és nagyon elfáradtak. A buszon hazafelé már mindenki csak kókadozott. 
Milán nem volt a legjobb formájában aznap sajnos, előző nap még betegeskedett, de azt mondta, hogy azért jó volt, hogy elmentünk. Igaz, a végére nagyon megfájdult a feje, így megvártam, amíg bekapja az ebédjét, és hazahoztam aludni. 
Jajjj, egyszer mindenképpen el kell mennünk az fiúkkal, csak Marcinak szerintem még mindig nagyon nagyok ezek a mászóvárak.... Vannak kisebbek is persze, kisebb gyerekeknek valók, de nehezen tudnám rábeszélni a nagyokat, hogy a kis hajóra másszanak fel, ne a nagyra. Na majd meglátjuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése