2016. június 22., szerda

MiniBalaton

Nyárnyitó, strandnyitó, 2 napos (igazából másfél) mini balatonozáson voltunkk a múlt hétvégén. És végre-végre jó idő is volt, strandolni is tudtunk, amit Marci már hetek óta emleget, hogy menjünk strandolni, és a víz is most pont jó volt, se nem hideg, se nem meleg, jó volt belemenni, benne lenni. Szóval tényleg klassz volt. 

Feriék szombat délelőtt játszottak egy sportcsarnokban. Régebben még az üdülőtelep betonpályáján nyomták, de már tavaly sem vállalták azt be. Értem én, hogy focizni nem annyira jó azon a vacak pályán, de nekünk, nézőknek, pláne a gyerekeknek sokkal jobb volt ott, mert míg a felnőttek játszottak, addig lehetett ott sertepertélni. Meg hát mégiscsak kint voltunk a levegőn, nem egy büdös sportcsarnokban. A délelőtt így elég lassan telt, Marci a végére már eléggé el is veszítette a türelmét, mert persze alig aludt az autóban reggel, ott meg már nyilván nem lehetett. De aztán átlendült a holtponton, és amikor már a strandra mentünk, akkor már minden heppi volt. 

Persze reggel mindenki magyar mezt vett fel, hiszen este volt az Izland-Magyar. Húúú de izgalmas volt! Rongyosra izgultuk magunkat a sörsátorban. Volt is nagy öröm, amikor megszületett végre az a fránya egyenlítő gól. Megérdemeltük! Nem lett volna igazságos, ha kikapunk. 


Zsírosdeszkával

Habtestű a habokban
Meccs után még belefért egy sétányséta, egy csavarosfagyi, és egy kacsanézés. Most voltak kiskacsák. És Feriék a strandon, a nádasban, kishattyúkat is láttak Marci nagy örömére. 

Hajrá Magyarok!

Nem, ez még nem az EB-kupa :)




Másnap sajnos már nem volt strandidő :( Pedig belefért volna még egy jó adag pancsi, és napfürdő. Így maradt egy kis baráti bandázás Balatonakarattyán és Kenesén a parton. 

A lábáztatásból persze az lett, hogy Marci derékig vizes lett és kisgatyában fejezte be a bulit. 

Nem látszik jól, de Keneséről pont szemben látszik a Tihanyi-félsziget, mintha igazi sziget lenne. Nekem ez nagyon érdekes volt. :)

Ma évzáró. Ma focimeccs. Holnap pedig focitáborba mennek a fiúk, ottalvósba, a változatosság kedvéért Füredre. Had ne mondjam, hogy tiszta para vagyok miatta, pedig tudom, hogy jó helyük lesz, hogy vigyáznak rájuk, hogy imádják őket, meg hogy csak pár nap az egész, mert vasárnap már vége is, de akkor is... és még csomagolni is kell. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése