2016. június 20., hétfő

Bográcsozós osztálybuli

Dübörög a nyári szünet. 
Bár évzáró még nem volt, majd csak szerdán lesz, a múlt csütörtökön megtartottuk a suliudvaron a tavaly hagyománnyá váló osztálybulit, bográcsozással, focizással, beszélgetéssel, vidámkodással. 
Ahogy tavaly is, idén is készültünk a gyerekeknek egy kis meglepetéssel. Pár anyukával,  Angéla nénivel és Mariann nénivel kiegészülve, betanultunk egy táncot. Minden technikai részletet, a zenét és a koreográfiát Mariann néni talált ki, és ő is tanította be nekünk. Nem volt egyszerű, mert bár időben kezdtük a tanulást, de nagyon nehéz volt összeegyeztetni, hogy ki mikor tudna próbára jönni. Pláne úgy, hogy elvileg a gyerekek nem is tudhattak róla. Végül már annyira a nyakunkon volt a "nagy nap", hogy az utolsó két hétben már muszáj volt együtt próbálni, és ha nehezen is, de megoldottuk, hogy egyszerre legyen jelen mind a 8 anyuka. Persze az, hogy táncolni fogunk hamar kiderült, pláne, amikor hazaállítottam egy pergőfogó igazi néptáncos szoknyával. :) Szóval csak félig lett végül meglepetés, de sebaj. 
Húúú, nagyon izgultunk. De végül egészen jól sikerült a fellépés. bár az utolsó pillanatban mégsem az udvari kőszínpadon roptuk, hanem a tornateremben, mert a színpad talaja nagyon rossz, és balesetveszélyesnek ítéltük. 




Aztán a gyerekek is készültek meglepivel, mert elénekelték a "Legyetek jók, ha tudtok"-t. Máté persze nem látszik, de ott áll a hátsó sorban narancssárga tornacipőben. :)


A meglepetések délutánja volt ez, mert Mariann néni is készült egy videóval, amiben összeválogatott fényképeket a gyerekekről, és hogy mi mindent csináltak az idén. Nem unatkoztak, azt mondhatom. :)
Jajjj, olyan jól telt a délután, nehezen szedtük össze magunkat, amikor mennünk kellett, pedig így is legalább 1 órát ráhúztunk még valahogy az eredeti 8 órára. Angéla néni valamit beszélt a portás nénivel, hogy mit?





Egy kis retroautózással zárult a nap. :)

Gondolkodunk, hogy a nagy sikeren felbuzdulva egy évnyitó bográcsozást is tarthatnánk :) 
Hát így zártuk mi a 2015/2016-os tanévet, viszlát második osztály, jövőre harmadikban találkozunk!
( leszámítva az esetleges nyári együttbandázásokat)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése