2013. október 4., péntek

Ultimátum

Csomagolnék. 3 gyerek mellett nem könnyű feladat, majdhogynem kivitelezhetetlen. Próbálom legalább a Nagyokat rávenni, hogy tegyenek valami hasznosat, pl. elpakolhatnának a kisszobában, de kicsi a lelkesedés ezirányba, így feladom, és inkább arra próbálom rávenni őket, hogy nézzenek valamilyen mesét, vagy filmet, vagy bármit, csak ne kelljen félpercenként rájuk szólnom, és ne kelljen folyton valamelyiket kerülgetni.
Mire Máté:
- Csak akkor nézek mesét, ha ehetek egy csokit!

Na bumm... nem lenne ezzel semmi gond, ha nem tudnám, hogy az egy csoki után majd megint kitalál valamit, majd megint, és juszt se fog egyik se békén hagyni. áhhhhh. 

Mondtam már, hogy utálok csomagolni?

7 megjegyzés:

  1. Jó utat! Vigyázzatok egymásra!!!♥ Hová mentek? Kíváncsi Fáncsi vagyok.:)

    VálaszTörlés
  2. Én csomagolnék helyetted, de velem rosszul járnál, mindig sokkal többet csomagolok, mint szükséges és valami MINDIG itthon marad. :) Jó utaaat és jelentkezz mielőbb! :)

    VálaszTörlés
  3. Kicsit én is túlpakolós vagyok, mert mindig az van bennem, hogy inkább kettővel több, mint eggyel kevesebb. Ha valami itthon marad, azt ott beszerezzük. szerencsére nem a világ végére megyünk :)
    Igyekszem majd jelentkezni.

    VálaszTörlés
  4. Jó utat Nektek!! Meddig maradtok? Ne is mondd a csomagolást, bar tapasztalt es gyakorlott vagyok benne, de ennek ellenere utalom :)))) Mate beszolasa nagyon aranyos, tipikus gyerek :)))))

    VálaszTörlés
  5. Esetleg lefekvés utàn nem könnyebb csomagolni?Bàr Zizi egyedül van,de mellette sem könnyű.
    Jó utat,vigyàzzatok magatokra!Pussz:Hencsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, csak most nagyon sok mindent kellett összerakni, és reggel korán indultunk.

      Törlés