2013. október 22., kedd

Kedvenc rajzok

Mostanában sokat rajzolnak a fiúk. Mátét időnként próbálom rávenni, hogy rajzolja le a várat, ahol voltunk, vagy a tornyot, amibe felmentünk, de általában nem befolyásolható. Többnyire marad a ház-fa-autó-repülő-madár-űrhajó komplexnél, de pluszként zseniálisan kiszínezi őket. Olyan vangoghosan. Még a ferdefalú házai is olyan vangoghosak :)



Egyszer jó kedve volt, és lerajzolta a főtéri templomot, ami igaziból fehér, de fehérrel nem tudta kiszínezni, így piros lett. De szerintem nagyon hasonlít. 
Az a sok ember pedig megy a templomba. A barna magas akármik pedig  lámpák.


Milán keze alól is egyre-másra kerülnek ki a munkák, némelyik jónak indul, de aztán túlrajzolja, túlszínezi, és a végére már nem látszik semmi abból, aminek indult az egész rajz.
De tegnap még időben elcsíptem, és az általam késznek tartott művet sikerült lefényképeznem.
Az emberek azok mi vagyunk, balról jobbra haladva Milán, Máté, Apa, Anya, Marci. Imádom Milán emberábrázolását:) különösen hogy mindenki mosolygós:)

Amit még tudni érdemes, hogy a ház melletti piros az egy zászló. A zöld csík, az az, hogy a homokot fújja a szél. A ház pedig ki van világítva. 

A fotó után került még a fa alá egy általam rajzolt nyúl, egy Milán által rajzolt csiga, továbbá a fejünk fölé egy űrhajó és egy talicska (?). A talicskát magam sem értem, de ott van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése