2012. március 26., hétfő

Majdnem 19

És ez nem az éveim száma, mert az már akárhonnan nézem, akkor sem közelít a 19-hez, hanem pocakosságom heteinek a száma, ami egész pontosan holnap lesz 19 hetes. De mivel ma reggel úgy álltak a csillagok, ahogy, így gyorsan lefotóztattam az egész méretes M3-lakot. Íme. És mivel Dius még időben felhívta a figyelmemet arra, hogy ma Purple-day van, ezért ebbe a színbe öltöztem én is, bár a képen nem igazán köszön vissza a trikóm sötétlila színe.
Fura, mert én úgy érzem-látom, hogy most a legnagyobb az egész eddigi terhességemet nézve. Aztán visszanéztem a Milános képeket, (Mátéval még a 20dik héten sem látszódott semmi, úgyhogy arra nem is gondolok) és már akkor is volt ilyentájt egy egész méretes pocakom. Szóval most már nem tudom, hogy mennyi az annyi. Azt viszont tudom, hogy hála a rajtam maradt, vagy a visszajött és le nem dolgozott kilóknak ezideáig jóindulattal is csak plussz fél kilót mondhatok magaménak a kiinduláshoz képest. Az ideális súlyomhoz viszonyítva persze jóval többet, de arról most nem beszélünk.
Jónéhány napja már hogy a Legkisebbünk is érezhetően részt vesz a mindennapjainkban. Leginkább délelőtt és estefelé aktív. Meg akkor, amikor Milán bekiabál neki a köldökömön, hogy "Hahóóóó!!!!" Most még olyan kellemesen megmosolyogtató érzés. Nem olyan, mint a végefelé, amikor úgy érzem hogy kiszakad az oldalam. De amilyen rohamléptekkel telnek a napok annak is nagyon hamar eljön majd az ideje.
Pénteken megyünk ultrahangra. Akkor majd meglátjuk, hogy mennyi az annyi:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése