2012. március 12., hétfő

Ez most komoly?

Tegnap délután Feri és Máté elmentek ágyat venni Milánnak. Persze nem sikerült rögtön ággyal hazajönniük, mert éppen nem volt raktáron a kiszemelt példány, ami ugyanolyan mint a Mátéé, de megrendelték, és majd jön. Juhé!!!
De nem is a lényeg. Hanem este meséli Feri, hogy a pénztárnál volt kirakva egy szoptatási karkötőnek nevezett műanyag vacak, ami nem másra hivatott, mint arra, hogy az anyuka tudja, hogy éppen melyik melléből kell szoptatnia a gyerekét. Mert ha ezt a karkötőt felveszed, akkor hiperszuper lesz minden, mert a szoptatáskor elég csak átfordítanod a kezeden, és rögtön tudni fogod, hogy melyik melled lesz a soros legközelebb.
Először azt hittem, hogy csak viccel, és csak ugratni akar, de aztán annyira mondta, hogy de higgyem el, így van, hogy rá is kerestem a bolt honlapján erre a csodakütyüre, ami nélkül már nem élet az élet, és ami nélkül már nem is tud szerencsétlen anyuka enni adni a gyerekének.
És íme, tényleg van ilyen!!!!! ITT van. Sőt ez az egyszerű műanyag karkötőnek látszó tárgy még azt is tudja, hogy mikor kell legközelebb ennie a gyereknek, és azt is, hogy mennyi ideig eszik szerencsétlen. Szóval tényleg nélkülözhetetlen!
És ez a csoda találmány már 2005 óta forradalmasítja a szoptatást!!!!! Hogy én miért csak 2012-ben hallok róla?????
De most komolyan!!!!! Van olyan normális, épeszű ember, aki megvesz egy ilyet? Előre is bocsánat azoktól, akik esetleg igen, de szerintem ez a szülőhülyítés netovábbja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése