2007. augusztus 1., szerda

Első félidő

Elérkeztem a félidőhöz. A gyomorégésemet leszámítva nem panaszkodhatom, jól vagyok. Eddig max. 2 kg plusznál tartok. Igaz nem szedek semmilyen csodavitamint, az orvosom sem ajánlotta, szerencsére. Nem vagyok híve a mesterséges vitaminszedésnek, szerintem többet árt, mint használ. (Lehet hogy szakmai ártalom?) Igyekszem változatosan és egészségesen táplálkozni. Még a régebben nem szeretett gyümölcsöket is megeszem, na nem muszályból, hanem mert most valóban jól esik. Ez valami pszichés dolog lehet, ehhez nem értek. " szem Mg-t vettem be eddig, meg egy Rennie-e még korábban, amiatt is lelkiismeret furdalásom volt, mert jó nem árt Fecsónak, de nem is használ semmit. Csak a magam jobbérzése miatt vettem be.
A fórumon örök téma a babakocsi. Ezeknek a csajoknak baromi sok idejük lehet. Én nem is értem miről beszélnek, de már hónapok óta. De azt gondoltam eldobom az agyam, ma felvetődött egy újabb számomra "nagy sikerű" téma, a -mit vigyünk magunkkal a kórházba, és hogy kell-e vajon pelust vinni, vagy adnak, stb. stb....- mindez augusztus 1-jén. Ilyenkor kicsit gnómnak érzem magam, hogy engem MÉG abszolút nem érdekel, mit viszek a kórházba, hogy a piacon megtalálható 150 féle pelenkából ki milyet ajánl, és milyet vegyek már most, hogy 10 vagy 15 funkciós babakocsit vegyek 100, vagy 120 ezerért, és még sorolhatnám.
Én most csak örülök, hogy érzem Fecsó apró jeleit, hogy éppen merre vándorol, mit csinál, hogy érzi magát. Élvezem, hogy most már igazi kismami pocakom van, és büszkén vonulok vele az úton, és nem érdekel, hogy átadják-e a helyet a villamoson vagy sem, mert nem számít.
Szóval köszönjük jól vagyunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése