2019. augusztus 17., szombat

Balatoni nyaralás 1.3- Máté fellépése Tihanyban

Mivel nem kellett a kompra várnunk, így hamarabb érkeztünk Tihanyba, mint ahogy azt terveztük. Mátéval korábban abban maradtunk viberen, hogy már csak fönt találkozunk a cukrászdánál. De mivel a szállásuk pont ott volt a Belső-tónál, a Levendulaházzal szemközt a helyi iskolában, és mivel egyébként is ott parkoltunk volna, (mert ott szoktunk), így még volt időn arra is, hogy a suliba beugorjunk Máté holmijáért.
Éppen még az utolsó próbában voltak benne, amikor érkeztünk, de már hamarosan végeztek.
Összeszedtük a csomagjait, kicsit megölelgettük, váltottunk pár szót, és mi is elindultunk fel az Apátsághoz, és Máté is a többiekkel.

A koncert az Apátsági Rege Cukrászda udvarán zajlott, egészen fantasztikus környezetben.

Először szólózenészek zenéltek. Ha tudtuk volna, hogy milyen ez a tábor, akkor Máté is vihette volna a Karib tenger kalózait, de nem vitte, így ő nem szólózott. Na de jövőre már okosabbak leszünk. :-)
És csak ez után jöttek Mátéék pár dallal. Nagyon ügyesek voltak, csak Máté pont úgy ült, hogy nem láttunk belőle szinte semmit.
Utánuk még a Tücsökzenekar is játszott. Szóval egy jó másfél órát biztos tartott a program. Marci már eléggé szét csúszott a közepére... eléggé idegesítő volt. 









Olyan jó lenne, ha még sokáig csinálná Máté ezt a hegedülést, olyan jól áll neki, és ha kicsit jobban odatenné magát, akkor még bármi lehetne... olyan jó volt őket hallgatni, olyan ügyesek voltak.
Máté azt mondta jól érezte magát a táborban, hátha jövőre is lesz kedve hozzá, pláne, hogy most már biztos jól összerázódott a banda, és akkor majd jövőre is megyünk, és meghallgatjuk.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper lehetett a koncert és, hogy jövőre is lesz, az meg remek! Pont a nyaralás alatt voltunk mi is a Rege cukrászdába, igaz csak körbenéztünk, én gyerekkoromban többször voltam ott, azóta valahogy nem mentünk a fiúkkal sem, de újra rácsodálkoztam a gyönyörű kilátásra, még gondolkodtunk is rajta, hogy beülünk, de főleg éhesek voltak a fiúk, szóval a cuki nem lett volna jó választás, de abban a környezetben tényleg külön élvezet lehet a koncert :) !!!

    VálaszTörlés