2016. február 1., hétfő

" Éjtünk van a pajádé!"

Archív felvétel következik.

Ma délután mindkét ovisom az "itt a farsang áll a bál"-t énekelgette. Milán nyilván már jobban, Marci inkább csak vokalizált, de ismerte a nótát. Azt mesélték, hogy a mai ovis bábszínházban is énekelte ezt a néni. Gondolom emiatt extrán is előkerült ma a csoportokban.
Aztán ahogy dalolgatták, eszembe jutott, hogy réges régen készült Mátéról egy homevideó, amin épp ezt énekli. Borzasztó kicsi volt még, csak erre emlékeztem, és minden más egyéb körülményre, amikor a videó készült. Például pontosan tudtam, hogy a kis piros motorján ücsörgött éneklés közben. Akkor még szobamotorként üzemelt. Ennyi infóval a tarsolyomban már nem volt olyan nehéz megkeresni, és megtalálni a kérdéses videót. :)



Délután óta már jó párszor megnéztük, és annyira kis cuki!!! De már akkor is nagy csibész volt. Egy csomó gesztusában pedig pont olyan, mint Marci. Ahogy a kezével táncol, ahogy a végén vigyorog.
Ejjjj, de rég is volt ez.


1 megjegyzés:

  1. Édeeees, hát ez bizony tényleg régen volt. Én szinte hitetlenkedve szoktam figyelni Réka videóit, hogy ILYEN IS VOLT?? :)

    VálaszTörlés