2016. január 2., szombat

Karácsonyi szünet folytatás

Pár nap Ózd után újra autóba ültünk. Helyet szorítottunk a csomagtartóban a bőröndjeinknek, és Szentes felé indultunk. Ezt az utat mindig megtesszük ilyenkor karácsony és újév között, néha erre, néha arra, és ez az autózás mindig az év egyik fénypontja. Mert ezeken az utakon egyébként sosem járunk, csak ilyenkor, és mindig jó ilyen ismeretlen, de mégis kicsit ismerős utakon járni, és rácsodálkozni, hogy mi változott tavaly óta. Most például tök jól felújították az útnak az egyik igen rossz szakaszát Heves környékén. 

De még mielőtt útnak indultunk volna, tartottunk egy szülinapi bulit a fiúknak. Máténak utólag, Milánnak előre. És kaptak egy bitang nagy Fradis tortát!!!! Milánnak le is esett rendesen az álla, amikor meglátta, pedig akkor még szerintem nem is látta rendesen, csak azt, hogy hatalmas. Volt aztán nagy öröm :)




Karórás 6 éves :)
Az utazás Szentesre végül egész jól ment, a skacok egész hosszan aludtak, aztán pont, amikor már közeledtünk a szokott helyünkhöz, ahol meg szoktunk állni szusszanni egyet, a Szolnok elejei OMV kútnál, az előtt felébredt mindenki, és jó is volt kicsit kinyújtóztatni a lábunkat. 
Szentesen aztán megint nagy volt az öröm, mert ahogy beléptek a lakásba, rögtön észrevették, hogy itt is járt a Jézuska. Marci nem is bírta kivárni, hogy jelet kapjon az ajándékbontásra, idő előtt letépte a csomagolást. 




Jégkorcsooooolyaaaaa!!!!
Próba
Milán azon nyomban ki akarta próbálni a jégkoriját. Nehezen lehetett róla lebeszélni, de végül azzal sikerült meggyőzni, hogy majd itthon elmegyünk együtt, mert Szentesen nem volt ott Máté korija, egyedül meg nem olyan jó. Elfogadta, de azért időnként lekérte a szekrény tetejéről, ahová föl lett menekítve Marci elől, és nézegette, belebújt, aztán visszaraktuk.

1 megjegyzés: