2015. október 14., szerda

Esti mese

Úgy megy nálunk az esti mese olvasás, hogy minden gyerek hozza a maga könyvét. Bár Máté meg Milán kaphatna egy könyvből mesét, de ők ragaszkodnak ahhoz, hogy külön könyvből meséljek nekik. Marci pedig ragaszkodik a jólmegszokotthoz, és nehezen vált. Nála most éppen a Laci és az oroszlán vagy a Boribon beteg van porondon már vagy két hónapja. Már mindenkinek a fülén jön ki mind a kettő, de ez van. Máté ilyenkor AnnaPeti fan volt ezerrel, Milán pedig Bogyó és Babóca. Azokat a korszakokat is túléltük, ezt is túl fogjuk.
Annyiszor olvastuk már ezeket, hogy már Marci is kívülről fújja, ha van kedve. És úgy szeretem ahogy mondja.


7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek vagytok :), jó volt benneteket így együtt látni és hallani :) , a fiúk aranyosak nagyon, Marci pedig nagyon cukin mesél :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)
      És mint egy jó kereskedelmi csatorna, pont mondat közben telt be a memóriakártya :)

      Törlés
  2. Tényleg jó látni ÉS hallani egyszerre benneteket. :)

    Nálunk is külön meséje van mindenkinek mostanában. Nálunk az a gond, hogy mindig más kellene, mindig valami új...Lassan nem győzi a könyvtár sem, mert válogatósak is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Újabban mi is bajban vagyunk. Főleg Milánnal, mert neki különleges igényei vannak. Nagyfiús legyen, és folytatásos. Most harmadjára olvassuk vele a Rumini1-t, mert nem volt más. De nem unjuk, az egyik legjobb rész szerintem :)

      Törlés
    2. Igen, ez a legjobb! :)

      Nekünk a Titi könyvek bejöttek, esetleg az? 3 kötete van és egy kisfiú kalandjairól szól. Azt hiszem, a Titi a toronyház tetején, az az első rész.

      Törlés
    3. Meg fogom nézni. Köszi a tippet.

      Törlés
  3. Nekem is fura hallani magamat, amúgy :)

    VálaszTörlés