2015. május 9., szombat

Anyák napja Mátéval

Csütörtökön délután nagy izgalommal ültem be az osztályterembe. A gyerekek nagyon be voltak zsongva, mindenki várta, a saját anyukáját a folyosón, szaladgáltak föl-le, és mindig bekiáltottak annak, akihez éppen jöttek. Máté nevét is már a lépcső tetejéről hallottam :) A skacok hiányolták Máté kistesóit, hogy ők miért nem jöttek.
Nekem még jutott hely az első sorba, le is csaptam rá rögtön. Aztán szép lassan összegyűltünk, még a későn érkezők is befutottak, meg még a náluk is később érkezők is. 
A műsor két részből állt, és fantasztikusan jó volt! Először a fiúk, két lánnyal kiegészülve előadtak egy kis "darabot". 12 kiskukta volt a címe. Ehhez kellett a kötény, meg a fakanál. Az előadás nagyon  szórakoztató volt, olyan ügyesek, aranyosak, lelkesek voltak mindannyian, Máté is szép harsányan mondta a maga sorait. Mondanom sem kell, hogy sírva nevettünk  :)
Felvettem az egészet videóra. Sajnos a youtube eléggé lebutítja a videót, az eredeti felvétel ennél azért jobb minőségű. De a lényeg azért hallható, látható.




A második felvonásban pedig minden egyes gyerek mondott egy verset, egyedül vagy párban, ki hogy. Máté a barátjával mondott egyet, és nagyon ügyes volt. Jó sok verset elmondtak, szerintem az összeset, amit valaha is hallottam. Végül pedig az Este jó-t énekeltük, akkor Máté már az ölemben ült, vagy előttem állt, és úgy énekeltük együtt. Nagyon megható volt :)



Csodaszép saját kezű képeslapot készítettek, meg könyvjelzőt.

Imádom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése