2014. április 9., szerda

Marci 20

A Mi Marcink, aki hol édibédi tündérbogyó, aki egyetlen kis félmosolyával ledönt a lábamról, aki bújik, ölel, puszit ad, hol maga az ördög, és tör, zúz, rombol maga körül, aki dühből szétdobál mindent maga körül, amit csak ér, aki az egyetlen a gyerekeim közül, aki képes bárhol és bármikor előadni egy földönfetrengős nagyjelenetet miközben oroszlánkönnyeket hullat és torkaszakadtából ordít, szóval a Mi Marcink éppen ma 20 hónapos. 
Bizton állíthatom, hogy hármójuk közül Ő a legmakacsabb, a legakaratosabb, és Ő az aki bárkivel szemben kiharcolja magának azt, ami szerinte őt illeti. Pl. ő ugyan nem akar az ölemben ülni, elmegy, de ha más ülne oda, akkor azt könyörtelenül szinte kitépi a karjaim közül. De lelkiismeretfurdalás nélkül csépeli a Nagyokat, akik persze nehezen tolerálják ezt, de mégis valahogy nagyon elfogadóak Marcival, és imádják, és összevesznek, hogy ki fogja a kezét, ki feküdjön mellette, stb. Szóval bárhogy is terrorizálja a legkisebb a nagyobbakat, mégis hatalmas ragaszkodás van közöttük egymás iránt. A kedvencem, amikor hárman kézenfogva sétálnak. Ilyenkor persze sosincs nálam fényképező.
 
Amúgy meg tényleg egy imádnivaló szeretetgombóc. Ahogy énekelget, ahogy mutogatja a mondókákat, ahogy cuppanós puszit küld, és fecseg. Imádom a kis puhaságát:) Imádom, amikor a kis habtestével hozzámsimul, amikor az arcomhoz dugja a selymes kis buksiját, és a kis pihe haja csiklandozza az orromat. Még mindig nem akarom, hogy megnőjjön! Ennél nagyobbra legalábbis ne! 
 
 

6 megjegyzés:

  1. De aranyos, azok a kis gödrök az arcán mikor mosolyog.:-)
    És gratulálok a cipőfűzőnek is..:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gödröcskéivel bármikor le tud venni a lábamról :)

      Törlés
  2. Imádom azokat a kis gödröcskéket az arcán és annyira kis huncut, a szeme sem áll jól :)) Nem csodálom, hogy nem akarod, h felnőjön :)) Máté meg szuper ügyes a cipőkötéssel, nagyon dolgok ezek egy kis ember életében :)))) gyorsan elszalad az idő, az biztos :))

    VálaszTörlés