2014. április 25., péntek

Képes húsvétos

Sosem volt még talán olyan, hogy a fiúk ennyire várták a húsvétot, a nyuszit, és a locsolkodást. Bár a kerti tojáskeresés idén is elmaradt, mert indulás előtt nem volt már rá nagyon idő, tavaly meg hó volt, akkor azért maradt el, de nem gondoltam, hogy ezt majd a szememre fogják hányni később, hiszen attól még a csokinyuszikat, tojásokat megkapták. Pedig.... Máté szerdán azt mondta a logopédus Éva néninek, hogy hozzánk bizony nem jött a nyúl. Éva néni gondolom hitte is meg nem is, de inkább nem, és faggatta, kérdezgette Mátét, hogy tényleg nem kapott egy fia csokitojást sem? Máté aztán mondta, de azt kapott, meg nyulat is, meg bárányt is, de azt mind Klári mamánál kapta, itthon a nyuszi  nem tett semmit a kertbe. Na bummm. Persze aztán megbeszéltük, meg Éva nénivel is megbeszélték, hogy a nyuszi oda viszi a tojásokat, ahol a gyerekek vannak, jelen esetben Ózdra, mert ha ide tette volna a kertbe, akkor bizony azok eláztak volna, mire hazaérünk. Látszólag fogta a magyarázatot. Jövőre viszont, ha esik ha fúj, mindenképpen lesz tojáskeresés a kertben! 

A húsvéti hétvégéről képekben. 

A fiúk sétálni indulnak.
Négy fiúval kerültük körbe a lakótelepet. :) 
A négyfiús életérzés.

Locsolkodtak. Próbáltam levideózni ahogy verselnek, de nem igazán lehetett róluk többedjére sem elfogadható felvételt készíteni, mert elbohóckodták. Főleg Máté. És most valamiért nem is tudok videót beilleszteni.  De majd hátha itthon elmondják szépen, és addigra a blogger is meggyógyul.

Csokitojásos



Nyulak. A teljesség igénye nélkül. Még legalább 3-4-5 biztos lapul a szekrény mélyén. Alkalomadtán majd összegyűjtöm az összeset. :)

Hazafelé

2 megjegyzés:

  1. Nagyon helyesek a fiúk :) es szuper ez a sok nyul :) lepkehimlo elmúlt mar? Szuper lehetett Egerben is, a várat Marcel is élvezne nagyon :) szép hétvégét Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A himlő múlik. Az arca már egyáltalán nem piros, a teste is csak icipicit. Tényleg nem gáz.
      Egerrel várjatok jövő tavaszig, akkor tényleg szuper lesz!

      Törlés