2013. június 21., péntek

Szezonnyitó strand

Igaz, már jó 1 hete benne vagyunk a nyári hőségben, de csak csütörtökre sikerült összeszervezni a bandát egy közös strandolásra, mondván több felnőtt, több gyerek, valaki mindig lesz aki figyeljen a skacokra. Végül 6 felnőtt ( 4 anyuka, 1 apuka, 1 szingli barátnő) és 8 gyerek ( 4 csiribiris és 4 kistesó) felállásban csobbantunk az uszoda kinti strandmedencéjében tegnap délután.
És milyen jól döntöttünk, hogy ide jöttünk, és nem a közeli kis strandra, mert mint utólag megtudtuk ott egy gombostűt sem lehetett volna leejteni annyian voltak (mivel több felkapott nagyobb strand még mindig be van zárva az árvíz miatt), itt viszont majdhogynem saját medencénk volt, annyira nem volt rajtunk kívül senki. A medence túlsó felében valamilyen táborozó gyerekek voltak ugyan, de ők le voltak választva, így nem keveredtek a mieinkkel. Tök jó volt!
A gyerekek nagyon élvezték.Mivel fokozatosan mélyülő medence volt, így minden korosztály megtalálta a maga optimális vízmélységét, a kicsik is, és a nagyok is.Labdáztak, vizipisztolyoztak, vizet hordtak vödörben A-ból B-be, vetődtek, ugrottak, húzták egymást az úszógumival, vagy húzatták magukat. 





Marci, mint legkisebb, egy rövidke lábáztatás és pelusbevizezés után pedig aludt egy nagyot, és csak akkor ébredt fel, amikor már készülni kellett haza. És ez az alvásmennyiség elég is volt neki úgy hajnali 3-ig, mert legközelebb csak akkor sikerült újra elaludnia, addig kínlódott, forgolódott, fetrengett az ágyban, és halálra bosszantott, hogy  nem hagy aludni. A Nagyok bezzeg két pislogás között észrevétlenül elaludtak, pedig állításuk szerint nem voltak még álmosak :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése