2013. június 19., szerda

Életképek

Nyári szünet van. Úgy tűnik az agyamban is, mert kipárolgott az ihlet a fejemből. Hiába, itt a nyár, hőség van kint is, bent is. a fejemben pedig nem állnak össze épkézláb mondatok, pedig lenne miről írni, hiszen minden nap van valami.  

Marci kedvenc helye a teraszajtó előtt. Mióta kánikula van még inkább a hideg konyhakövet részesíti előnyben. Eléggé odavan szegénykém a melegtől, pedig Ő az egyetlen nyári gyerek a családban... ezek szerint nincs összefüggés.

Minden gyerek kábelmániás, Marci is. Miután beleuntam, hogy folyton az elosztóból rángatja ki a kábeleket megkerestem neki a tesók által már jólbejáratott egeret. Imádja :) Nem csak rágni szereti, hanem a zsinórját a szájába fogva száguld végig a lakáson, csak úgy lobog utána az egér.

Kerti piknik-foci-fűszedés. Rendszeres napi program.

Az elmaradhatatlan focimez. Hétfőn turkálóban voltam a fiúkkal, és focinadrágon és ingen kívül nem sok minden mást vettünk.

Mondom, hogy a kedvenc helye:) Pláne, hogy innen jól elérhető a szelektív papír, amit jól szét lehet rámolni, és  a cipőspolcról is remekül le lehet pakolni.  Marcikánaán.


És hát persze hogy bicikli, bicikli, és megint csak bicikli. Ezzel kelünk, ezzel fekszünk. Megint voltunk ligetben biciklivel, már meg sem kottyan nekik az a 7-8 kilométer oda-vissza, simán letekerik.


Valahogy így telnek a szünidei napok. Barátok, buli, fanta, meggyszörp, saját főzésű, istenifinom :)

3 megjegyzés:

  1. Nincs összefüggés. :) Én nyári gyerek vagyok, nálam jobban kevesen viselik rosszabbul és SENKI nem utálja jobban a kánikulát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. háááát....én is eléggé utálom :)
      A Nagyokat viszont nem zavarja, pedig Milán konkrétan ragad az izzadságtól. pedig ők hóesésben születtek :) tényleg nincs összefüggés.

      Törlés
  2. Nem, Rékáék is remekül elvannak. :)
    Az viszont igaz, hogy Réka nagyon ritkán fázik. Egészségesen szinte soha. Téli gyerek. :) Illetve apja lánya, aki szintén sosem fázik. :)

    VálaszTörlés