2011. december 9., péntek

Zsufi

Beindult az élet:)
Ezen a héten ugye Mikulás lázban égtünk, jött a Mikulás itthonra, az oviba, és a munkahelyemre is. Ott Máté olyan ügyes volt, hogy teljesen egyedül elmondta a Zelk Zoltános verset. Nagyon készült rá, mert az oviban nem volt ilyen egyesével a Mikulás elé járulás, hanem a tornaterembe jött, és közösen énekeltek,  és mire visszamentek a csoporthoz, ott várta őket a csomag.
Aztán kényszerűségből lett egy új hűtőnk, mert a régi megunta az életet.
Aztán neten rendeltünk egy csomó tuti ajándékot, és már alig várom hogy karácsony legyen, meg születésnap, hogy odaadhassuk a fiúknak:)
Kedden karácsonyi vásár lesz az oviban kézműveskedéssel, táncházzal, hejehuja vigalommal.
Csütörtökön lesz Máté szülinapja!!!!! Ami azért is lesz különleges az idén, mert idén lesz először igazi zsúrja. Én tulajdonképpen nem ragaszkodtam volna hozzá, sőt eszembe sem jutott volna hogy tartsak gyerekzsúrt, (van nekem elég bajom) de mióta ősszel Máté volt egy ilyenen, azóta mondogatja, hogy kiket fog majd meghívni. 5 gyereket hívtunk meg, akiből 4en biztosra mondták a részvételt, 1 még bizonytalan.
Először kicsit tartottam tőle, de most már nagyon lelkesít, tervezem, hogy mit sütök nekik (pogácsát és tortát) , mit fogunk játszani, satöbbi... remélem partnerek lesznek és jól fog sikerülni.
Ha valakinek van tutijó mindig sikerülő sajtospogácsa receptje, az ne tartsa magába az infót, akár emailben is küldheti. köszi:)
Pénteken másik zsúrra megyünk, csajbuliba, két kislány közösen tartja a szülinapját. Az ajándékvásárlásomat jó lett volna videóra venni, mert miután csaknem fél órát eltöltöttem a fiúrészlegen, leesett hogy miért is vagyok itt, és átstartoltam a rózsaszín oldalra. Hát.... mintha egy másik világba csöppentem volna, kicsit úgy éreztem magam mint egy csupacukor cukrászda közepén, és látványosan szenvedtem a hercegnők és az ilyenolyan babák garmadától. Hol egy kutyás-szoknyás-fülbevalós baba volt az egyik kezemben, egy menyasszonyi ruhás szőkeség meg a másikban, hol Hófehérke a 7 törpéjével... szóval eléggé el voltam veszve, amit látszódhatott is rajtam, mert a legnagyobb tanácstalanságom közepén végre rámakadt a személyzet egy tagja, és akkor gyorsan felvázoltam neki, hogy tulajdonképpen mindegy mit de adjon valami rózsaszín-hercegnőset az adott összegben. Adott. Így két doboz átöltöztethetős, fülbevalós-kistáskás-kiskutyás, fésülhető hosszú hajú szőkeséggel a szatyromban távoztam.
Szombaton meg családi mulatság lesz, újra Máté körül fog forogni a világ:)
Aztán hipphopp itt a karácsony,, amit még ki sem fogunk heverni máris itt lesz Milán szülinapja, meg a szilveszter, és azt hiszem én 2 napos relaxációs kúrát kérek a január elejei születésnapomra, hogy kipihenjem a decembert:)
Jó lesz:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése