2011. december 2., péntek

Milánkacaj

Az esti rutinunk abban az esetben ha Apa is itthon van, akkor úgy zajlik, hogy vacsora, majd igény és fáradságszinttől függően még lehet egy kis játék. Aztán Milán fürdik velem, addig Máté Apával játszik, majd Máté fürdik Apával, mi pedig Milánnal várunk rájuk, mert legyen bármilyen fáradt is Milán Máté nélkül nem képzelem hogy ő aludni fog. Meg különben is utána jön még a nagy közös tejivás, aminek az elkészítéséből nem maradna ki semmiképp.
Tegnap ezt a várakozási időt egy kis bábozással töltöttük ki. Szoktunk ilyet játszani, hogy én belebújok valamelyik plüssjószág bőrébe, és úgy beszélek Milánhoz. Nagyon tetszik ez neki, hihetetlenül szórakoztatja. De a kedvence, az az, amikor én vagyok a kisegér, ő pedig csipkedi az egér orrát. hogy ezt hogy találta ki fogalmam sincs, de őt nagyon szórakoztatja. Olyannyira, hogy szinte már fetreng a röhögéstől.
Este is a kisegér került elő, és a szokásos orrcsipkedős játék, és a megunhatatlan önfeledt Milánkacaj. Így gyorsan kihívtam Ferit a fürdőből, hogy ahogy tudja vegye fel videóra.
Szerintem nagyon aranyos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése