2011. december 22., csütörtök

Új családtag

Nem nem vettünk kutyát karácsonyra, és semmilyen  más háziállatot sem.
És nem is a legkisebb Mészárosról van szó. (legalábbis egyelőre)
Hanem róla:
Egyelőre próbaüzemben működik, de előbb utóbb át fogok térni a régiről erre, és remélem, hogy érezhető és látható is lesz a különbség. Egyelőre barátkozunk. A piros ruhájával mondjuk már látatlanban is belopta magát a szívembe:)
Remélem, hogy legalább annyi közös kalandban lesz részünk, mint amennyiben a régivel volt, az elmúlt 6 és fél év alatt.
A régit nászajándékba kaptuk, és azóta bejárta velünk fél Európát, na jó enyhe túlzással, de mindenesetre nem volt olyan hely, ahol én voltam és ne lógott volna a nyakamban. Járt velünk Magyarország több pontján, Görögországban kétszer, a Tátrában, Lengyelországban, Hollandiában, Ausztriában/Olaszországban többször is több helyen, Franciaországban és  Németországban.
Vele készültek az első fotók a fiúkról, és azóta még több ezer.
Hogy pontosan hány képet készítettünk vele azt nem tudnám megmondani, de eddig 5 utazós és egyéb kalandos dvd-nk van és 4  gyerekes, azaz közel 40 gigányi kép és videó. Tehát  ha átlagosan 1megával  számolok akkor 40000(????) (jól számolok????) darab, ami évente 6100 körüli kattintást jelent, ami persze nem fedi a valóságot, mert a gyerekek előtti néhány évben jóval kevesebbszer fotóztunk, mint amióta itt vannak velünk.
Szerettem ezt a gépet, már olyan jól belesimult a kezembe.... de már nagyon aktuális volt a csere. Érezhetően már nem működött úgy mint régen, a képek sem hozták mindig az elvárt minőséget, így mielőtt végleg megadta volna magát, jobbnak láttuk kicserélni, vagyis hát Feri aki meglepett az új piros csodával. Nehogy aztán egyszer pont akkor mondja fel a szolgálatot amikor pl. ott állunk az Eiffel-torony lábánál, vagy amikor Máté épp átveszi a diplomáját:))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése