2011. április 14., csütörtök

Ovis húsvéti készülődés

Ma volt az oviban a húsvéti vásár, ami annyit tesz, hogy mi szülők jelképes összegért megvásárolhattuk a gyerekeink által készített húsvéti díszeket :)(az összegyűlt pénz pedig a csoportpénzt fogja gyarapítani)
A gyerekek már hetek óta nagyon készültek, és lelkesen dolgoztak, még titkolóztak is, legalábbis volt amikor kérdeztem, hogy mit csináltak, akkor azt kaptam válasznak, hogy nem mondhatom meg. Persze volt tojásfestés, mert a kifújt tojást mi vittük, Mátéval közösen fújtuk ki nagy munkával, én nem gondoltam, hogy ez ennyire nehéz meló, bár mentségemre legyen mondva, hogy éppen tele voltam náthával amikor ezt kellett csinálni, lehet hogyha az orromon is kaptam volna levegőt, akkor könnyebben ment volna. De egész jó arányban dolgoztunk végül, 3-ból 2 tökéletes lett, és a harmadik is csak azért nem lett jó, mert nem akart kijönni belőle a sárgája.
Szóval ma végre kézhez kaptuk a meglepi húsvéti alkotásokat, és NAGYON tetszettek:)))) Először el sem akartam hinni, hogy ezt mind Máté csinálta. Nem győztem álmélkodni és dícsérni, hogy milyen ügyes, ő meg nagyon örült, hogy tetszik nekem, és nagyon büszke volt.
Íme: volt a csomagban egy húsvéti bárány, aminek vattából ragasztották a bundáját:
Aztán volt papírtojás, amire szívószállal fújták a festéket, aztán összehajtották és mintás lett:
És persze az igazi hímestojások, kis papírkosárkába fektetve:
Szerintem csodaszépek:))) Ilyen tojásokat lehet, hogy még én magam sem tudnék csinálni:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése