2010. június 11., péntek

A mai nap a jelenben

Mi lehet jobb annál, mint másodfokú hőségriadóban oltásra vinni a majdnem félévest, akinek persze alapjáraton elege van a világból, ráadásul abban az időben, amikor vagy épp alvásideje lenne, vagy épp az alvás előtti nyafogását végzi éppen. Egész úton szurkoltam, hogy a 10 perces távot bírja ki ébren, mert különben hajaj... persze az út 2/3-ánál bealudt, így kemény 3 perc alvás után fel kellett ébresztenem.
Hogy emiatt, vagy nem emiatt, ki tudja, de sikerült rosszul lemérni, hosszra is és kilóra is, mert hosszra 64 cm-t  mértek, de szerintem több, kilóra pedig már a 3 héttel ezelőtti itthoni saccperkábé mérésen is fél kilóval többnek mértem, fogyni meg nemigen fogyott, ezt tudom, érzem, amikor a sejhaját kell ringatni. Na mindegy.
Szerencsére az oltásokat jól tűrte, nem sírt, a másodiknál kicsit már legörbült a szája, de gyorsan felejtett.
Megint téma volt, mint mindig, és mindenhol, hogy mekkora barna szemei vannak:) Persze Hősünk meg vigyorgott mint a tejbetök, nyilván vette a lapot, hogy őt dícsérik a csajok.
Aztán itthon oltás ide, ventillátor oda, a 27 fokos szobában egyik gyereknek sem ment az alvás. Megjegyzem egy hete még 21-re is fűteni kellett.... Na jó, egy röpke fél órácskát lenyomtak mindketten, de hát az arra sem volt elég, hogy egy nagyobb levegőt vegyek. Így gondoltam egy merészet, és nekikezdtem vasalni amíg a fiúk játszottak. Matyi a papírlyukasztóval füvet nyírt, Milán pedig a ruhaszárító alatt, mint 21. századi játszószőnyeg,  szalad:)
Nagyon toleránsak voltak, mert majdnem 1 órán át nem igényeltek, gondolom ők is érezték már a feladat súlyát, és nekem sikerült megdöntenem az egységnyi idő alatt kivasalt ruhák számának világrekordját, ennek ellenére még mindig nem végeztem...
De vasalás közben rájöttem arra, amit sosem értettem, hogy a filmekben az írók gyakran elvonulnak egy szigetre, vagy valahová, hogy megírják életük regényét. Hát most nekem is jó lenne elvonulnom valahová, mert már legalább 3 bejegyzés van a fejemben, ami arra vár, hogy billentyűzetre kerüljön. Remélem még az előtt módomban lesz őket leírni mielőtt elavulnának, vagy elfelejteném őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése