2007. november 22., csütörtök

Náthásan orvosnál

Minden igyekezetem ellenére idén is sikerült megnáthásodnom. Fecsó előtt ilyenkor orrcsepp, neocitrán, és két nap alatt jól voltam, most egyiket se lehet. Két napig a népi gyógymódokkal próbálkoztam, kevés sikerrel,meleg leves, meleg zuhany, meleg takaró, forró tea. Aztán tegnap este már köhögtem is, szóval a fele sem tréfa. Na a köhögés az nagyon nem esett jól, éreztem, hogy Fecsó és a tavalyi sebhelyem is tiltakozik ellene, így próbáltam minél kevesebbszer, de az meg nekem nem volt jó. Ma a védőnő mondott egy homeopatás(pátiás, csak én hívom így, több értelme van:)) gyógyszert, aranyárban, de megvettem. Remélem hatni fog.
Fecsót egyébként nagyon megdícsérte a héten a doktorbácsi, hogy milyen szépen kibírta ideáig az én kórtörténetemmel, szépen be van illeszkedve, szépen be van zárva. A vérképemtől mindenki odavan, állítólag tanítani kéne, annyira tankönyvi, nem tudom mitől de örülök. A vérnyomásom hasonlóan jó, a rettegett terhességi toxémiával még hírből sem találkoztam, ha nagyon stresszes vagyok akkor 110/70-re is felmegy a vérnyomásom. Eddig 8 kg-t híztam, és a hasam kerülete 99 cm. Fecsó az elmúlt pár napban rátalált a bal oldalamra is, most vette észre, hogy arra még van egy csomó hely, szóval remélem nem is lesz már sokkal nagyobb a hasam.
Én nagyjából 3 hét múlvára várom Fecsót, de dec. 3-án még rápillantanak, hogy s mint, és akkor döntünk, mikor is legyen a szülinapja. Remélem addig már kibírja odabent.
Most megyek is, és elkezdek ezerrel babaruhát mosni, mert azzal még sehogy sem állok. A kórházi cuccomat viszont 85%-ban már összekészítettem, ki tudja, jobb a békesség a világgal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése