2007. november 12., hétfő

Beni baba születik és egy rossz hír másról

Azt gondoltam reggel, hogy ma csupa jó dolgot fogok ide írni, olyan jól indult a nap. Megszületett a kis Beni baba, és mindenki jól van, és mivel holnap nekem vérvételre kell mennem pont oda, így lehet, hogy még akár láthatom is.
Fecsó jól van, szerencsére nincs semmi arra utaló jel, hogy idejekorán ki szeretne jönni jó meleg vackából. A doktorbácsi novemberben még mindenképpen bent akarja tartani, aztán a 37dik hét után valamikor nagy valószínűséggel kiszabadítják onnan a hideg télbe. Rémísztő, főleg, hogy a novemberből már csak két hét van vissza, szóval most már valóban össze kell raknom a kórházi pakkomat.
Aztán két óra a bankban, egy a polgármesteri hivatalban, és most itthon. És most kaptam a hírt, hgoy egy kollegám meghalt, váratlanul, és egyelőre senki nem tud semmit*, 32 éves volt. Látszólag minden rendben volt vele. Azóta sem tértem magamhoz, és csak az van a fejemben, hgoy ez biztos csak valami tréfa, mert hát Ő nem halhat meg, hisz előtte az élet. Tavaly volt az esküvője, abban a templomban, ahol mi is házasodtunk. Felfoghatatlan!
*később kiderült, hogy valószínű öngyilkosság volt, leugrott a Gellért-hegyről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése