2019. június 6., csütörtök

Múlt hétvége

Tiszta béna vagyok, mert még most csütörtökön is csak a múlt csütörtöknél járok...

Pénteken reggel Mátéék elmentek osztálykirándulni. Pusztavacsra mentek valami lovas tanyára, és ott voltak 2 napot. Hogy ez alatt a lovagláson kívül mi minden történt, csak töredékekben tudok, eddig az egyetlen lényeges dolog, az az, hogy nem aludtak éjszaka, vagy csak nagyon keveset. Elvileg készültek fényképek, de még nem volt arra sem lehetőségünk, leginkább időnk, hogy levadásszuk Máté telójáról.
Szóval péntek reggel a Nyugatiba vitte Feri, onnan vonattal mentek, majd onnan mikrobusszal szállították be őket a tanyára.
A ránkszakadt 2gyerekesség örömére az volt a terv, hogy mire Máté hazajön, addigra összerakjuk a szobáját. A függönyöket Feri elhozta, a gardróbszekrény és a könyvesszekrény már csak összerakásra várt a szobában, úgyhogy ezekkel kezdtünk.
Szombat délutánra-estére közös BL-döntő nézős kertipartira voltunk hivatalosak. Milán már kora délután kiment, úgymond szülinapi ünneplésre, Marci a délutánt az ovis barátjánál, Tominál töltötte. Mátéék aznap este fél7-kor érkeztek haza, őket ( Mátét és még 3 havert) a vendéglátó nagypapa szedte össze az állomáson és hozta ki őket a buliba. Addigra már mi is kint voltunk.
A fiúk hullafáradtan érkeztek meg, csak azt bírták hajtogatni, hogy nem aludtunk semmit, nem aludtunk semmit... Máté 2 tányér bográcsos paprikáskrumplit azért ledobott :-) Majd nekiálltak focizni, és addig nyomták, míg nem kezdődött a BL-döntő.




Aztán a nagy meccsnézésnek alvás lett a vége :-)
Jó későn értünk haza, úgyhogy a vasárnap délelőtt szinte alvással telt.
Aztán telefonált Marci barátjának az anyukája, hogy nem megy-e át aznap is Marci hozzájuk, mert ketten vannak csak otthon Tomival, és tök jól ellennének. Úgyhogy vasárnap Marci megint szomszédolt. Milán is ment most vele.
Mi meg szétkaptuk Máté ágyát az egyik szobában, és összeraktuk a másikban.
És bár a szoba még nincs teljesen kész, apró simítások még kellenek a frissen összerakott bútorokon, meg az íróasztalt sem rámoltuk egyelőre át, de már ott alszik.

1 megjegyzés:

  1. Olyan klassz nyugalommal viseled ezt a felújításos történetet, a blogból legalábbis ez jön le. Irigyellek. :) Jó kis buli lehetett ez a kirándulás, kíváncsi leszek, Rékában hány óra alvás lesz, ha péntek este hazajön. Lehet, szombat délig nem kerül elő az ágyból.... :):)

    VálaszTörlés