2015. június 17., szerda

Hétvégi strandszezon-nyitás

Naná, hogy amióta szünet van, 2 napja, azóta nincs nyári idő! De ez persze nem szegi kedvünket :)
A hétvégén viszont igazi nyári meleg volt, így mint sokan mások, mi is megnyitottuk az idei strandszezont. Tettük ezt a szentesi strandon, merthogy éppen ott voltunk. 
Már péntek este lementünk, hogy megússzuk a szombati nagymeleget és nagydugót, és leszámítva azt, hogy így viszont minden gyerek fitten és kialudva ült autóba, különösen Marci, végülis jól jártunk, mert így a szombatunk is teljes nap lett. 
A strandot most épp átépítik/felújítják/bővítik, nem tudom melyik a jó szó, a lényeg, hogy jelentős része le volt zárva, és a maradék is végig volt téglákkal meg mindenféle építési dolgokkal pakolva, szóval nem volt annyira gyerekbarát. A működő két medence közül először nehezen találtuk meg a helyünket, de a végére egész jó kis strandolás kerekedett belőle. A fiúk csúszdáztak amíg lehetett, bár Milán kitalálta, hogy ő csak apával mer lecsúszni, (mi a szösz ????, Milán???? Aki sosem félt semmitől, és százszor csúszott már hasonló csúszdán, sőt ennél jóval nagyobbon is. Mindegy.  ) Máté meg olyan sebességgel jött-ment, hogy nem is láttam mikor csúszott, már csak azt vettem észre, hogy már megint a lépcső felé szalad, már megint :)


Itt épp sikerült még Mátét is befogni a képbe :)
Fáznak

Aztán mikor a csúszda megállt, akkor áttelepültünk a másik medencéhez, és a skacok a rajtkőről ugráltak be a vízbe kifulladásig.
Strand után még kimentünk a Tiszához, a nagyoknak ide már nem volt kedvük jönni, hogy hátha elcsípjük a tiszavirágzást. A tiszavirágzásról végülis lecsúsztunk, pedig még vasárnap is kerültünk arra hazafelé jövet, de nem volt semmi, de cserébe csodaszép naplementét kaptunk. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése